Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти вдарили в 9-поверхівку на Одещині: кількість жертв зросла в рази
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти вдарили в 9-поверхівку на Одещині: кількість жертв зросла в рази

Росіяни потрапили в багатоповерхівку та санаторій, де були діти

1 липня 2022, 07:48 comments1067
Поділіться публікацією:

Прес-секретар Одеської ОВ Сергій Братчук повідомив, що в області зафіксовано попадання російської ракети в цивільний об'єкт, внаслідок чого є загиблі. Як повідомляє портал "Коментарі", про це Братчук повідомив у себе в Telegram. За оновленою інформацією, кількість загиблих зросла до 17 осіб, ще 30 отримали поранення, з них троє дітей.

Окупанти вдарили в 9-поверхівку на Одещині: кількість жертв зросла в рази

Багатоповерхівка. Фото: ГУ ДСНС В ОДЕСЬКІЙ ОБЛАСТІ

В Одеській ОВА розповіли, що ворожа ракета на Одещині була випущена з літака. Так після пуску Одещиною двох ракет – одна потрапила до 9-поверхового будинку. Друга потрапила до бази відпочинку у Білгород-Дністровському районі. Вже також підтверджено, що на базі відпочинку не обійшлося без жертв. Щонайменше загинуло троє людей, з них одна дитина. Ще щонайменше одна людина отримала поранення.

Рятувальники продовжують працювати на місці пригоди, розбираючи завали. Щодо вибуху в багатоповерхівці, то один із під'їздів будинку повністю зруйнований, завалів дуже багато. Рятувальники намагаються оперативно працювати, щоб урятувати якнайбільше людей.

Читайте також на порталі "Коментарі" — російські окупанти ганебно втекли з українського острова Зміїний, що потім назвали жестом "доброї волі". У свою чергу головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний показав відео, як насправді виганяли росіян зі Зміїного і як їх "поливали" вогнем, після чого нічого іншого не залишилося, окрім як евакуюватися і залишити контрольований острів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – знакова перемога України – російські окупанти залишили Зміїний, рятували свої життя втечею. Операція ЗСУ з деокупації острова пройшла успішно.

Окупанти вдарили в 9-поверхівку на Одещині: кількість жертв зросла в рази - фото 2



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини