Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти вдарили "Кинджалами" по Києву: скільки ракет вдалося збити
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти вдарили "Кинджалами" по Києву: скільки ракет вдалося збити

У КГВА повідомили, що росіяни атакували столицю "Кинджалами", всі ракети збили

11 серпня 2023, 11:42 comments3741
Поділіться публікацією:

Під час сьогоднішньої повітряної тривоги російські війська атакували столицю України ракетами "Кинджал". Усі ворожі цілі вдалося збити. Як передає портал "Коментарі", про це в ефірі телеканалу "Київ 24" заявив речник КДВА Михайло Шаманов.

Окупанти вдарили "Кинджалами" по Києву: скільки ракет вдалося збити

Ракети Кинджал. Фото: з відкритих джерел

"Київ був атакований аеробалістичними ракетами типу "Кинджал". Маємо подякувати нашим силам протиповітряної оборони за збивання ракет. Усю інформацію про кількість згодом нададуть Повітряні сили", — поінформував Шаманов.

Він додав, що зафіксовано падіння уламків на території дитячої лікарні в Оболонському районі. За попередньою інформацією, постраждалих та руйнувань немає.

Сильні вибухи було чути у Києві, також про звуки вибухів повідомляли у Хмельницькій та Київській області.

Читайте також на порталі "Коментарі" — війна дронів у серпні явно вийшла на новий рівень. З боку росіян ми бачимо звичні нальоти з використанням різного виду БПЛА, але з традиційним наголосом на "Шахеди". З боку України були атаки морськими дронами по російському десантному кораблю "Оленегорский горняк" і підсанкційному нафтовому танкеру країни-агресора SIG. Практично щодня з'являються нові дані про атаки за допомогою безпілотників тимчасово окупованого Криму. Все частіше БПЛА залітають до Москви та Підмосков'я. Про що говорить нарощування саме цієї компоненти війни? Як ситуація з атаками дронів може розвиватися далі? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло — вибухи в Росії почастішають і стануть ефективнішими: у Зеленського зробили заяву.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/kyivtv/51197
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини