Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти ув'язнили на 27 років захисника Маріуполя
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти ув'язнили на 27 років захисника Маріуполя

Російські окупанти «засудили» захисника Маріуполя до 27 років тюрми

28 листопада 2023, 20:28
Поділіться публікацією:

Так званий суд самопроголошеної "Донецької народної республіки" "засудив" українського військовослужбовця, захисника Маріуполя Анатолія Стронька до 27 років колонії. Про це повідомляють російські пропагандистські медіа, пише портал "Коментарі".

Окупанти ув'язнили на 27 років захисника Маріуполя

Росіяни вкинули до в'язниці оборонця Маріуполя. Скрін з відео російських пропагандистів

Російські пропагандисти стверджують, що український воїн нібито розстріляв двох жителів Маріуполя.

Окупанти стверджують, що розвідник-телефоніст 74-го окремого розвідувального батальйону ЗСУ Анатолій Стронько та його побратими у березні 2022 року начебто розстріляли двох чоловіків, які рухалися по вулиці Азовстальська.

За версією російських пропагандистів, загиблі, яких нібито вбили українські військові поруч зі своїми бойовими позиціями, не були озброєні та нікому не загрожували.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що експерти каналу TheWarArchive відтворили події, які у перші місяці російського повномасштабного вторгнення в Україну відбувалися у Маріуполі та навколо міста. За словами заступника командира 3-ї Окремої штурмової бригади, майора ЗСУ Максима Жоріна, відеоролик аналітиків відтворює кожен етап битви за Маріуполь. Майор ЗСУ зазначив, що візуалізація боїв за Маріуполь показує, наскільки були нерівні сили та несприятливі умови для українських воїнів, які, незважаючи ні на що, трималися та чинили опір росіянам.

Також "Коментарі" писали, що немає жодної стратегічної мети у тому, щоб окупувати Авдіївку, але є інша мета – політична. І саме для того, щоб досягти цієї мети путінський режим кидає в топку війни величезні колони як живої сили, так і техніки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини