Головна Новини Суспільство Війна з Росією Є лише одна причина: у ЗСУ пояснили, чому Кремлю так потрібна Авдіївка
commentss НОВИНИ Всі новини

Є лише одна причина: у ЗСУ пояснили, чому Кремлю так потрібна Авдіївка

Лише за добу російські терористи скинули на місто близько тридцяти 500 кілограмових авіабомб

14 листопада 2023, 17:30 comments3925
Поділіться публікацією:

Немає жодної стратегічної мети у тому, щоб окупувати Авдіївку, але є інша мета – політична. І саме для того, щоб досягти цієї мети путінський режим кидає в топку війни величезні колони як живої сили, так і техніки. Як передає портал "Коментарі", про це під час брифінгу в медіацентрі "Україна-Одеса" розповів речник об'єднаного прес-центру Сил оборони Таврійського напрямку Олександр Штупун.

Є лише одна причина: у ЗСУ пояснили, чому Кремлю так потрібна Авдіївка

Авдіївка. Фото: з відкритих джерел

Спікер зазначив, добігає кінця рік і противнику потрібно показати, що він зумів хоча б чогось досягти за весь цей час. Захоплення Авдіївки путінський режим хоче подати як єдину, але знакову перемогу.

Ось тільки окупанти не розуміють, зазначив Олександр Штупун, якщо вони думають, що із захоплення Авдіївки перед ними відкриються нові можливості, то вони дуже помиляються.

За словами речника прес-центру Сил оборони Таврійського напрямку, захоплення Авдіївки – це, швидше за все, той максимум, який може продемонструвати російська армія. На більше "друга армія світу" сьогодні явно нездатна, що може тішити не лише Україну, а й увесь цивілізований світ.

Читайте також на порталі "Коментарі" — понад 20 місяців продовжується широкомасштабна агресія Росії проти України. Останнім часом ситуація на фронтах менш динамічна, ніж раніше, але низка "гарячих точок" у зведеннях практично щодня. Складна для нас ситуація в районі Авдіївки, яку понад місяць штурмують окупаційні війська, спекотно на лінії Куп'янськ-Сватово-Кременна. При цьому посилилися розмови про можливі переговори Києва та Москви. Експерти проаналізували для видання "Коментарі" ситуацію всередині та навколо російсько-української війни на даний момент, а також перспективи її розвитку.

Також видання "Коментарі" повідомляло – в ISW розповіли, чи справді Росія наблизилася до захоплення Авдіївки.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини