Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти ударили по 4 ТЕС: Галущенко розповів про наслідки атаки
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти ударили по 4 ТЕС: Галущенко розповів про наслідки атаки

Внаслідок атаки серйозно пошкоджено обладнання підприємств

27 квітня 2024, 09:00 comments1966
Поділіться публікацією:

Цієї ночі російські окупанти атакували 4 ТЕС ДТЕК, внаслідок чого було серйозно пошкоджено обладнання. Як інформує портал "Коментарі", повідомляє прес-служба Міненергетики.

Окупанти ударили по 4 ТЕС: Галущенко розповів про наслідки атаки

Удари по енергетиці України. Фото: з відкритих джерел

"Ворог вкотре масово обстріляв енергетичні об'єкти України. Сьогодні вночі внаслідок атаки постраждало чотири теплоелектростанції ДТЕК. За попередньою інформацією, на жаль, є постраждалі. Надаємо всю необхідну допомогу", — зазначили у повідомленні.

Через обстріли було серйозно пошкоджено обладнання підприємств, наразі енергетики намагаються ліквідувати наслідки атаки.

Міністр енергетики України Герман Галущенко зауважив, що ціль ворога не змінилася, він як і раніше намагається знищувати енергетичну інфраструктуру країни. Зокрема, цієї ночі були атаковані об’єкти у Дніпропетровській, Івано-Франківській, Львівській областях. Є пошкодження обладнання. На одному з об’єктів поранено начальника зміни — енергетик отримав контузію. 

Зазначимо, вночі 27 квітня російські війська вкотре вдарили Україною за допомогою крилатих та аеробалістичних ракет. У Повітряних силах оголосили на сполох і повідомили про зліт російського Ту-95МС з аеродрому "Оленья", який тримав курс на південний схід.

Російські окупанти намагалися поцілити до логістичних вузлів і з енергетики. Зокрема, було атаковано Дніпро, Стрий та Харків. Чудом вдалося Харкову уберегтися від багаточисельних жертв, адже ворожа ракета влучила поряд із медзакладом, де на момент удару перебувало більше тисячі осіб – 900 пацієнтів та 250 осіб персоналу.

Читайте також на порталі "Коментарі" — що відбувається на фронтах: яке значення має допомога США.

Також видання "Коментарі" повідомляло — чого боїться Путін: у США назвали причину ударів РФ, що посилилися, по українській енергетиці.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини