Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти терміново будують нову лінію оборони: названий напрямок
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти терміново будують нову лінію оборони: названий напрямок

Петро Андрющенко повідомив, що росіяни терміново будують нову лінію оборони на Нікольському напрямку

17 серпня 2023, 10:55
Поділіться публікацією:

Російські загарбницькі війська терміново почали будувати нову лінію оборони на Нікольському напрямку. Як повідомляє портал "Коментарі", про це у себе в Telegram повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

Окупанти терміново будують нову лінію оборони: названий напрямок

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

"По дорозі від Нікольського до Кінських Роздорів активна авіація ворога. Значна кількість вантажівок з живою силою та їх мотлохом повертається в Нікольську частину Маріупольського району. Розповідають місцевим про наказ "отступить за пирамидки", — повідомив Андрющенко.

Крім того, зазначає радник мера, окупанти розпочали активне окопування в районі лісів у Федорівському та Нікольському районах.

"Схоже на термінову розбудову чергової лінії оборони по Нікольському напряму (лінія Нікольське — Мангуш)", — підсумував Петро Андрющенко.

Читайте також на порталі "Коментарі" – у Маріуполі серйозна активізація окупантів: Андрющенко розповів, що відбувається у місті.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Україна продовжує повільно, але правильно вигризати у російської окупаційної армії свої території. А противник продовжує терористичні удари ракетами та дронами по мирних містах. У ніч проти 14 серпня в черговий раз постраждала Одеса. Тим часом Німеччина не поспішає передавати нам ракети Taurus, а одна з головних країн-союзниць України – Польща – нібито відчуває втому від війни. Війни, яка, за даними низки аналітиків, може продовжитися і наступного року. На тлі цього уповноважений Верховної Ради України з прав людини Дмитро Лубінець попереджає Захід про небезпеку розширення російської агресії. Що і чому відбувається зараз на військовому, політико-дипломатичному та інформаційному фронті? Як ситуація може розвиватись далі? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини