Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти скаржаться на нове оточення, - перехоплення ГУР
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти скаржаться на нове оточення, - перехоплення ГУР

Командування заборонило відступати росіянам

13 жовтня 2022, 11:02 comments1926
Поділіться публікацією:

Російські військові потрапили до нового оточення однією з ділянок фронту. Командування заборонило відступати російським загарбникам заборонили. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на ГУР Міноборони України.

Окупанти скаржаться на нове оточення, - перехоплення ГУР

Окупанти скаржаться на нове оточення на одному із напрямків. Фото: Getty Images

Російський окупант у розмові з дружиною розповідає, що їхній батальйон висунули на передову, а там вони потрапили в півокруження. Командування російської армії не дозволило військовим відступати і наказало чекати на підкріплення.

"Нас на передову висунули, у нас тут п*здец. Тримаємо оборону, крім нас ніхто, сказали блід. Треба потерпіти поки прийде підкріплення. Підкріплення поки не готове. Ми в півоточенні майже, так що дивися, зв'язку може не бути" , — каже загарбник.

Також росіянин скаржиться, що від його батальйону майже нічого не лишилося.                                                                                         

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент України Володимир Зеленський провів 10 жовтня після масованого ракетного обстрілу росіянами об'єктів інфраструктури телефонну розмову з президентом США Джозефом Байденом. За даними Білого дому, американський лідер запевнив, що Сполучені Штати нададуть Україні сучасні засоби ППО. Що це означає для нашої країни? Чому нам не давали відповідних систем раніше? Як себе вже виявила наша система ППО? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – переговори між Києвом та Москвою : що має статися, щоб вони відновилися. Експерти спеціально для нашого порталу розібралися у ситуації.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини