Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти скаржаться на атаку дронів на Кримський міст: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти скаржаться на атаку дронів на Кримський міст: подробиці

Росіяни заявили, що за ніч знищили 3 дрони біля Кримського мосту

2 вересня 2023, 07:07
Поділіться публікацією:

У Міноборони РФ заявили, що знову довелося відбивати нічну атаку невідомих безпілотників, які намагалися атакувати Кримський міст. В інциденті Кремль традиційно звинувачує Україну та запевняє, що всі три дрони були знищені ще на підступах до мосту. Як передає портал "Коментарі", про це йдеться у повідомленні Міноборони РФ у Telegram.

Окупанти скаржаться на атаку дронів на Кримський міст: подробиці

Кримський міст. Фото: із відкритих джерел

У відомстві Шойгу розповідають, що Кримський міст намагалися атакувати напівзанурювальні безекіпажні катери з вибухівкою. Нібито всіх українських морських безпілотників було знищено в акваторії Чорного моря.

Зазначимо, систематичні атаки на Кримський міст і загалом Крим стали вже буденністю. Останнім часом на захопленому півострові часто чути вибухи.

Читайте також на порталі "Коментарі" — російська влада намагається захистити від подальших ударів Кримський міст, який є символом окупації Криму, а також важливим для забезпечення військ на півдні України. Такого висновку дійшли фахівці британської розвідки.

Також видання "Коментарі" повідомляло – незважаючи на те, що повномасштабна війна РФ проти України продовжується вже більше, ніж півтора роки і Кремль прямо говорить, що нізащо не погодиться повернути Крим Україні, президент України Володимир Зеленський все ще припускає дипломатичний шлях врегулювання ситуації з півостровом, хоч і не відкидає військовий сценарій, на якому наполягає військове командування України. Є військовий та дипломатичний шлях звільнення Криму. Але ключовим тут є те, які будуть умови на момент ухвалення рішення – яким способом скористатися, вважає президент.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини