Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти сильно вдарили по Запоріжжю: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти сильно вдарили по Запоріжжю: що відомо

Інформація про постраждалих та руйнування з'ясовується

22 вересня 2022, 08:45 comments1069
Поділіться публікацією:

Російські війська вранці 22 вересня атакували Запоріжжя. Вибух у місті пролунав до оголошення повітряної тривоги. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Telegram голови Запорізької ОВА Олександра Старуха.

Окупанти сильно вдарили по Запоріжжю: що відомо

Запоріжжя. Фото: із відкритих джерел

"Ворог завдав удару по обласному центру. Інформація про постраждалих і руйнування з'ясовується", — зазначив чиновник.

Старий у черговий раз закликав громадян негайно пройти в укриття та перебувати там до сигналу про відбій повітряної небезпеки.

У свою чергу секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв поінформував, що внаслідок обстрілу росіян руйнувань зазнала громадянська інфраструктура.

"На місцях вже працюють відповідні служби. На жаль, постраждали люди", – додав він.

Читайте також на порталі "Коментарі" — про що говорять метання російської влади із псевдореферендумами на тимчасово окупованих територіях України та перенесенням путінського звернення до нації, в якому він зрештою оголосив сьогодні вранці про часткову мобілізацію? На що ще може піти Кремль – і до чого це призведе? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у Росії родичі терміновиків вже в страху: Кремль кілька місяців поспіль стягує війська до українського кордону.

Раніше "Коментарі" писали — щодо лідера "ОПЗЖ", кума Путіна Віктора Медведчука було проведено всі необхідні слідчі заходи. Тому його було "не шкода віддати" та повернути додому полонених українських захисників. На цьому наголосив президент України Володимир Зеленський під час свого відеозвернення до українців.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини