Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти штурмували позиції ЗСУ близько 10 населених пунктів: Генштаб назвав напрямки
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти штурмували позиції ЗСУ близько 10 населених пунктів: Генштаб назвав напрямки

Противник на трьох напрямках намагається покращити своє тактичне становище, зазначили у Генштабі.

4 січня 2023, 09:00 comments1928
Поділіться публікацією:

Минулої доби українські армійці відбили атаки російських окупантів у районах 10 населених пунктів. Противник зосереджує зусилля на веденні наступальних дій на Бахмутському напрямі та намагається покращити тактичне становище підрозділів своїх окупаційних військ на Авдіївському, Куп'янському та Лиманському. Як передає видання "Коментарі", про це йдеться в оновленому зведенні Генштабу ЗСУ у Facebook.

Окупанти штурмували позиції ЗСУ близько 10 населених пунктів: Генштаб назвав напрямки

ЗСУ. Фото з відкритих джерел

"За минулу добу підрозділи Сил оборони України відбили атаки окупантів у районах населених пунктів Стельмахівка та Білогорівка Луганської області та Соледар, Червона Гора, Бахмут, Майорськ, Мар'їнка, Новомихайлівка, Перемога та Красногорівка Донецької області", — зазначили у Генштабі.

При цьому наголошується, що є й напрямки, де ворог перейшов від наступальних операцій до оборони. Зокрема, це стосується Новопавлівського, Запорізького та Херсонського напрямів, де противник намагається не допустити просування ЗСУ.

Зазначається, що російські загарбники протягом минулої доби завдали семи ракетних та 18 авіаційних ударів, а також здійснили понад 85 обстрілів з реактивних систем залпового вогню, зокрема, з цивільної інфраструктури міст Краматорськ Донецької області, Запоріжжя та Херсон. Внаслідок обстрілів є постраждалі серед мирного населення.

Читайте також на порталі "Коментарі" — приліт по базі окупантів у Макіївці – чому сталася ударом по путінському режиму. Видання "Коментарі" розбиралося у події разом із експертами.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Інститут вивчення війни повідомляє – Євген Пригожин нарешті визнав, що війська РФ не можуть захопити Бахмут. Росіяни порівнюють місто із фортецею.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини