Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти самі можуть вийти з Бахмута: у ЗСУ зробили обнадійливу заяву
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти самі можуть вийти з Бахмута: у ЗСУ зробили обнадійливу заяву

Спікер Східного угруповання військ ЗСУ Сергій Череватий припустив, що росіяни самі можуть вийти з Бахмута під вогнем артилерії

12 липня 2023, 07:40
Поділіться публікацією:

Шквальний вогонь української артилерії може не залишити росіянам вибору. Вони все ще перебувають у захопленому Бахмуті Донецької області, але незабаром можуть ухвалити рішення про вихід із міста-фортеці. Як передає портал "Коментарі", таку заяву в ефірі загальнонаціонального телемарафону зробив речник Східного угруповання військ ЗСУ Сергій Череватий.

Окупанти самі можуть вийти з Бахмута: у ЗСУ зробили обнадійливу заяву

Російські військові. Фото: з відкритих джерел

Спікер зазначив, що українські військові посилюють артилерійський тиск на ворога в Бахмуті, фактично роблячи роботу, щоб змусити росіян залишити місто. Тому сценарій, коли окупанти можуть самі вийти з Бахмута, цілком реальний.

Сергій Череватий нагадав, що росіяни, як і раніше, мають перевагу в чисельності особового складу та техніки, але це не зупиняє українських захисників. Вони продовжують вичавлювати ворога, роблячи героїчну роботу.

"Лише наша навченість, мотивованість та неймовірна кмітливість дозволяє постійно рухатися вперед у помірному темпі, але з великим збереженням особового складу, що для нас найбільш цінне", — наголосив представник ЗСУ.

Читайте також на порталі "Коментарі" — британська розвідка розповіла, чи вдасться росіянам утримати Бахмут.

Також видання "Коментарі" повідомляло – українські наступальні дії продовжуються вже понад місяць. Зіткнувшись із масою перешкод, неспішно, але неухильно ЗСУ просуваються вперед. Що можна сказати про ситуацію на полях битв (військових і не лише), про дипломатичну та інформаційну складову нашого контрнаступу на даний момент? Портал "Коментарі" із цим питанням звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини