Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти примушують школярів співати гімн РФ та забирають зерно у фермерів
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти примушують школярів співати гімн РФ та забирають зерно у фермерів

Рашисти промивають мізки дітям

8 березня 2023, 11:14
Поділіться публікацією:

У Стрілковому Геніческого району тимчасово окупованої Херсонської області, в місцевих закладах початкової освіти вчителі та вихователі окупаційної "влади" змушують учнів і батьків залишатися після занять та вивчати  конституцію та законодавчі акти Російської Федерації, а також ворожу історію та літературу. Під час перерв дітей примушують вчити та співати російський гімн. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Генштабу Збройних сил України.

Окупанти примушують школярів співати гімн РФ та забирають зерно у фермерів

В Стрілковому окупанти промивають мізки дітям

А в населеному пункті Улянівка Василівського району тимчасово зайнятої території Запорізької області, за наказом російської окупаційної адміністрації, до місцевого ангару звозять збіжжя зернових культур з прилеглих сільських господарств та ферм району. Окупанти, під виглядом купівлі по значно занижених цінах, просто конфіскують зернові.

Окупанти основні зусилля зосереджують на веденні наступальних дій на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Шахтарському напрямках.

Минулої доби загарбники завдали 24 авіаційних та 1 ракетного удару. Авіація Сил оборони України за добу завдала 7 ударів по районах зосередження окупантів. Також, наші захисники збили ворожий безпілотний літальний апарат типу “Орлан-10”.

Загалом, минулої доби наші захисники ліквідували 700 російських загарбників,  знищили 4 танки, 9 бойових броньованих машин, 7 артилерійських систем, 3 БпЛА оперативно-тактичного рівня та 7 різних автомобілів.

Нагадаємо, вчора під Бахмутом загинув легендарний комбат. Герой України Дмитро Коцюбайло, який воював з 2014 року,  у складі ДУК "Правий сектор". На момент загибелі 27-річний Дмитро Коцюбайло вже керував механізованим батальоном. 

- Він із 2014 року захищав нашу незалежність, гідність нашого народу, — написав про нього президент України Володимир Зеленський. — Один із наймолодших героїв України. Один із тих, чия особиста історія, характер, сміливість навіки стали історією, характером і сміливістю України. Уже понад девʼять років українські герої в жорстоких боях за державу виборюють майбутнє для України. Спокій і відносна безпека в тилових містах – це їхній подвиг.

Тим часом, у росіян серйозні проблеми з наступом. А в лікарнях Луганської області не вистачає місць  для окупантів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини