Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти придумали новий спосіб, як поповнити свої резерви
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти придумали новий спосіб, як поповнити свої резерви

Окупанти будуть поповнювати свої ряди так званими казаками

24 травня 2024, 21:06
Поділіться публікацією:

Міністерство оборони РФ планує включити всіх казаків до мобілізаційного людського резерву своєї армії.

Окупанти придумали новий спосіб, як поповнити свої резерви

РФ посилює мобілізацію. Фото з відкритих джерел

Як повідомляє Центр національного спротиву, для цього в Росії вже зареєстровано відповідний законопроєкт.

Повідомляється, що тепер в РФ та на тимчасово окупованих територіях України у ворога є можливість залучати казаків до мобілізації у “спрощеному порядку”. Раніше для потрапляння в такий резерв кожен громадянин повинен був в індивідуальному порядку укласти договір з російським Міноборони. Однак тепер це буде стандартний договір.

Зазначається, що це абсолютно не нова практика для окупантів. Ворог від початку вторгнення в Україну ще у 2014 році активно залучав псевдокозацькі організації до війни.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що необхідність проведення в Росії нової часткової мобілізації стане неминучою до кінця 2024 року або початку 2025 року. Як пише Financial Times з посиланням на джерело, близьке до керівництва російської армії, владі Росії, можливо, доведеться вийти за рамки нинішньої стратегії набору військовослужбовців. Такий крок може бути викликаний необхідністю зберегти перевагу російської армії на фронті в Україні.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що будь-яка війна закінчується переговорами та угодами. Війна в Україні може закінчитися за фінським сценарієм, коли Фінляндія після війни з Радянським союзом втратила частину територій, але зберіглася як держава, заявив командир 57-ї окремої мотопіхотної бригади Олександр Бакулін. При цьому офіцер ЗСУ, чия бригада однією з перших вступила в бій з окупантами на Харківщині, вважає, що Україна вже виграла війну проти Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини