Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти потрапили в житлові будинки у Краматорську: є жертви та поранені (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти потрапили в житлові будинки у Краматорську: є жертви та поранені (ФОТО)

Внаслідок обстрілу пошкоджено близько 20 будинків

29 липня 2022, 15:57
Поділіться публікацією:

У Краматорську внаслідок ворожого обстрілу зруйновано житловий будинок, поки що підтверджено інформацію про одного загиблого та п'ятьох поранених, але рятувальники ще не всіх людей витягли з-під завалів. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомила Державна служба з надзвичайних ситуацій.

Окупанти потрапили в житлові будинки у Краматорську: є жертви та поранені (ФОТО)

Краматорськ. Фото: ДСНС

"Сьогодні в результаті обстрілу міста було повністю зруйновано і спалахнув житловий будинок і кілька легковиків. Поранено п'ятеро, з яких один рятувальник. Одного загиблого рятувальники дістали з-під завалу", — йдеться у повідомленні.

Усього внаслідок вогню з боку російських загарбників було пошкоджено близько 20 будинків. Окупанти чудово знали, що завдають ударів по житловому сектору, де немає військових об'єктів чи військових ЗСУ.

Читайте також на порталі "Коментарі" — російські пропагандистські ЗМІ 29 липня почали розповсюджувати інформацію про обстріл колонії в Оленівці Донецької області, де утримуються українські полонені. Росіяни заявили про загибель 53 українських полонених, в українській розвідці розповіли, хто стріляв.

Також видання "Коментарі" повідомляло – влада Молдови готова просити допомоги у сусідньої Румунії, якщо військові конфлікти з України перекинуться і на територію Молдови. У такому разі після погіршення відносин з Москвою Молдова проситиме військову допомогу у країни НАТО. Про це заявила президент Молдови Майя Санду після зустрічі з президентом Румунії Клаусом Йоханнісом.

"Коментарі" повідомляли раніше – РФ ще ближче до визнання державою-спонсором тероризму: що це означає – до чого може призвести.
Окупанти потрапили в житлові будинки у Краматорську: є жертви та поранені (ФОТО) - фото 2
Окупанти потрапили в житлові будинки у Краматорську: є жертви та поранені (ФОТО) - фото 3
Окупанти потрапили в житлові будинки у Краматорську: є жертви та поранені (ФОТО) - фото 4



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини