Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти почали вивозити обладнання із Запорізької АЕС
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти почали вивозити обладнання із Запорізької АЕС

Окупанти почали вивозити з навчально-тренувального центру Запорізької атомної електростанції навчальне обладнання

13 березня 2023, 08:40 comments2374
Поділіться публікацією:

Російські окупанти продовжують грабувати тимчасово окуповані території Запорізької області, тим самим показуючи, що не бачать перспектив утримання раніше захоплених територій. Головна тактика зараз ворога – вкрасти якнайбільше майна, вивести його на територію РФ. Як передає видання "Коментарі", про це йдеться у оновленому зведенні Генерального штабу Збройних сил України у Facebook.

Окупанти почали вивозити обладнання із Запорізької АЕС

Запорізька АЕС. Фото: з відкритих джерел

Повідомляється, що днями окупанти знову мародерили на ЗАЕС, що в місті Енергодар.

"Окупанти почали вивозити з навчально-тренувального центру Запорізької атомної електростанції навчальне обладнання, на якому проводилося підвищення кваліфікації персоналу", — зазначили у Генштабі ЗСУ.

Варто нагадати, росіяни втручаються у роботу систем ЗАЕС. Також окупанти зводять незаконні споруди та намагаються змінити проектний стан ядерних установок. При цьому Москва категорично відкидає пропозицію про демілітаризовану зону території Запорізької АЕС.

Читайте також на порталі "Коментарі" — з'явилися відомості, що російське керівництво готує плани евакуації з анексованого Криму, розуміючи, що її представництво там не вічне. Яка ймовірність, що таке справді відбувається? Якими є перспективи деокупації Криму? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Україна вистояла черговий найважчий тиждень війни проти Росії. Експерти проаналізували для видання "Коментарі" найбільш значущі, з їх погляду, події сімденківки (з 6 по 11 березня), а також їх значення в ракурсі російсько-української війни.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини