Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти планують підготувати ДРГ: у Буданова назвали напрямок, де варто чекати на провокації
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти планують підготувати ДРГ: у Буданова назвали напрямок, де варто чекати на провокації

За інформацією ГУР, росіяни планують провокації на півдні України

28 грудня 2023, 11:17
Поділіться публікацією:

Росіяни мають намір підготувати диверсійні групи для проведення атак та провокацій на півдні України. Це один із планів противника на 2024-й рік. Як передає портал "Коментарі", про це йдеться в повідомленні Головного управління розвідки Міноборони України в Telegram.

Окупанти планують підготувати ДРГ: у Буданова назвали напрямок, де варто чекати на провокації

Російська ДРГ. Фото: із відкритих джерел

Українські розвідники зазначають, що путінському режиму не дає спокою завдана Україною поразка на Чорному морі.

"Серед намірів росіян на 2024 рік – підготувати спецгрупи для здійснення диверсійних атак та провокацій на території вільних українських областей на півдні", – повідомляє українська розвідка.

Крім того, розвідка зазначає, що в Росії швидко закінчуються лейтенанти, тому Москва прискорює навчання молодших офіцерів та масштабує його. За інформацією ГУР, тих, хто пройшов прискорену підготовку і отримав офіцерське звання, відразу відправляють на фронт.

Також росіяни посилюють боєздатність своїх штурмових підрозділів, зганяючи чоловіків із окупованих територій України.                                          

Читайте також на порталі "Коментарі" — у своєму різдвяному привітанні керівник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов заявив, що Росія втратила всі шанси на те, щоб реалізувати свої підступні плани щодо знищення України як суверенної держави. 2024-й буде роком продовження боротьби українців за свою землю та незалежність, вважає головний розвідник країни.

Також видання "Коментарі" – прогноз для України на 2024 рік: ключові внутрішні та зовнішні виклики. Експерти детально проаналізували ситуацію.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини