Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти перетасовують кадри у Маріуполі: хто став новим гауляйтером
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти перетасовують кадри у Маріуполі: хто став новим гауляйтером

Очікується, що з понеділка росіяни почнуть звільняти й інших колаборантів

5 листопада 2022, 14:25 comments1321
Поділіться публікацією:

Новим де-факто гауляйтером Маріуполя став колишній мер Іркутська Дмитро Бердников. Очевидно, інших колаборантів почнуть скорочувати найближчим часом. Про це пише видання "Коментарі", з посиланням на Telegram-канал радника міського голови Маріуполя Петра Андрющенка.

Окупанти перетасовують кадри у Маріуполі: хто став новим гауляйтером

Дмитро Бердніков, колишній мер Іркутська. Фото: t.me/andriyshTime

"Озвучена в очі Іващенко (Костянтин Іващенко, так званий "глава" тимчасово окупованого Маріуполя, – ред.) причина – суцільний провал підготовки до зимового періоду та надто великі масштаби розкрадання коштів", – заявив Андрющенко.

За інформацією радника міського голови Маріуполя, вже з понеділка колаборантів із середньої ланки почнуть звільняти.

"Новий господар Маріуполя Бердніков прибуває зі своїми людьми на майже всі посади, і навіть зі своєю персональною охороною. Поки що за Іващенка збережуть функцію "говорючої" голови, але від усіх процесів у місті, включаючи розкрадання металобрухту, він відсторонений вже. Поплічники Іващенка ще більшому шоці", — додав Андрющенко.

Читайте також на порталі "Коментарі" — ЗС РФ вже працюють на межі можливостей: у британській розвідці назвали нову проблему окупантів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – президент Володимир Зеленський, коментуючи мантри Росії та деяких її явних і не настільки явних союзників про необхідність переговорів, зазначив, що країна-агресор насправді шукає, як обдурити всіх довкола, щоб відправити ще десятки чи сотні тисяч людей у м'ясорубку. Він також підкреслив, що Україна готова до миру, але – чесного та справедливого, з повагою до Статуту ООН, нашої територіальної цілісності, покарання всіх, хто винен в агресії, повним відшкодуванням Росією завданих нам збитків. Чи можливі все ж таки переговори нинішніх керівників України та РФ? Якщо не вони, то хто здатний вийти на дипломатичне вирішення конфлікту? Журналісти "Коментарів" із цими питаннями звернулися до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини