Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти обстріляли поле із сонячними батареями: оперативна обстановка на півдні України
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти обстріляли поле із сонячними батареями: оперативна обстановка на півдні України

Загарбники посилюють свою оборону

6 липня 2022, 18:21
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

В Оперативному командуванні "Південь" розповіли про оперативну обстановку на півдні нашої країни станом на 15:00 6 липня. Про це повідомляється на офіційній сторінці ОК "Південь" у соціальній мережі Facebook.

Окупанти обстріляли поле із сонячними батареями: оперативна обстановка на півдні України

Армія РФ

Як повідомляє ОК "Південь", ситуація на лінії вогню стабільно напружена, але під контролем сил оборони.

"Противник продовжує тактику артилерійсько-мінометних обстрілів та атаки системами залпового вогню та крилатими ракетами за нашими позиціями та населеними пунктами з мирним населенням. Активні дії не веде, посилює свою оборону.", — ОК "Південь".

Вдень окупанти обстріляли Широківську громаду (Дніпропетровська область).

"Атаковано поле із сонячними батареями. Масштаби руйнувань уточнюються, людських втрат немає.", — ОК "Південь".

У Чорному морі триває блокада судноплавства, напоготові знаходяться 3 надводних і 2 підводних ракетних носія. Близько трьох десятків крилатих ракет морського базування продовжують утримувати актуальну ракетну загрозу.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що "кадировці" розповіли, куди дійдуть, якщо Путін їх не зупинить (відео). А принагідно бійці Кадирова збираються захопити "Миколаївськ" та "Адесу".

Читайте також про те, що переміщення військовозобов'язаних : що ховається за новим кроком Генштабу – як захистити свої права. Згідно з рішенням Головнокомандувача ЗСУ, документ, що регулює пересування військовозобов'язаних по країні, відправили на доопрацювання.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що Макрон не потрапив: Лавров накинувся на Францію зі звинуваченнями. Причина образи Кремля в тому, що Париж дозволив собі розголосити розмову Макрона і Путіна.

Також "Коментарі" інформували про те, що які країни продовжують купувати російські нафту та газ . Скільки росія отримала грошей за нафту та газ із лютого.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини