Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти натякнули, що невдовзі у Криму може стати небезпечно
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти натякнули, що невдовзі у Криму може стати небезпечно

Російські війська ретельно готують Крим до контрнаступу України

11 квітня 2023, 17:44
Поділіться публікацією:

Так званий "голова Криму" Сергій Аксьонов похвалився сучасною ешелонованою обороною російської армії на окупованому півострові та заявив, що контрнаступ України російських загарбників не лякає. Як передає видання "Коментарі", про це ставленик Кремля написав у себе в Telegram-каналі "Аксенів Z 82".

Окупанти натякнули, що невдовзі у Криму може стати небезпечно

Російські військові. Фото: з відкритих джерел

"З приводу українського контрнаступу на Крим, про який зараз стільки говорять і пишуть усі, кому не ліньки. Недооцінювати противника не можна, але абсолютно точно можна сказати, що ми до цього готові і жодної катастрофи не буде. Вважаю, що рішення про будівництво оборонних споруд у Криму та на підступах до півострова було правильним і обґрунтованим. Це не означає, що вони обов'язково будуть використані за своїм прямим призначенням. Ми зобов'язані були підготуватися до будь-якого розвитку подій, і ми це зробили", — написав Аксьонов.

На думку Аксьонова, Збройні Сили РФ "вибудували сучасну, глибоко ешелоновану оборону, багато зроблено і продовжує робитися" для забезпечення російських військових усім необхідним. Аксьонов впевнений, що сил у росіян утримати півострів більш ніж достатньо.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Зеленського розповіли, хто після деокупації керуватиме Кримом.

Також видання "Коментарі" повідомляло – з початку квітня активізувалася тема Криму. Головне управління розвідки (ГУР) Міністерства оборони України оприлюднило відкрите звернення до всіх непокорених жителів тимчасово окупованого РФ українського Криму, подякувавши за якісну співпрацю та наближення поразки окупантів. Радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк заявив, що за п'ять-сім місяців півострів може бути звільнений. Кабмін затвердив зміни у плані заходів щодо реалізації Стратегії деокупації та реінтеграції тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим та міста Севастополя. А окупанти риють у Криму окопи. Про що каже актуалізація теми деокупації Криму? Як ситуація може розвиватись далі? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/Aksenov82/2333
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини