Окупанти намагаються прорвати оборону ЗСУ.

ЗСУ дають гідну відсіч окупантам

У Генеральному штабі Збройних сил України розповіли про ситуацію на Донецькому та Краматорському напрямах. Про це повідомляється на офіційній сторінці Генштабу ЗСУ у соціальній мережі Facebook.

Як інформує генштаб ЗСУ, на Донецькому напрямку противник намагається прорвати оборону наших військ та зайняти вигідні рубежі для подальшого відновлення наступу у містах Краматорськ та Бахмут.

"З метою сковування дій та недопущення перекидання наших підрозділів на інші напрями завдає вогневої поразки підрозділів Сил оборони вздовж лінії зіткнення", - Генштаб ЗСУ.

На Краматорському напрямку обстріляно райони Пришиба, Сіверська, Григорівки та Верхньокам'янського.

"Окупанти безуспішно намагалися покращити тактичне становище неподалік Григорівки, Верхньокам'янського та Івано-Даріївки. Ворог відкинутий назад", - Генштаб ЗСУ.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що військовий в інтерв'ю ЗМІ міг розкрити зміст стратегічних планів ЗСУ: подробиці. Міноборони разом із СБУ працюють над запобіганням та протидії витоку важливої військової інформації. Докладніше про це ви можете прочитати у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що Кремль усунув до 40% російських генералів , але Шойгу залишився на посаді: відома причина. Шойгу досі лишається на посаді, щоб уникнути дискредитації військово-політичного керівництва країни. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що обов'язкова евакуація буде не лише з Донеччини: названо інші області. Гаряча фаза війни в Україні триває і з настанням холодів є загроза, що низка населених пунктів залишиться без подачі тепла.

Також "Коментарі" інформували про те, що Резніков у Копенгагені назвав три кроки до звільнення усієї території України. Рєзніков повідомив, що сьогодні лінія фронту розтягується на 2500 кілометрів.