Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти готують масовані удари по правому берегу Херсонщини: у ЗСУ розкрили подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти готують масовані удари по правому берегу Херсонщини: у ЗСУ розкрили подробиці

ЗСУ деокупували Херсон, але позиції знаходяться не так далеко

11 листопада 2022, 17:10 comments1579
Поділіться публікацією:

Ті населені пункти, які ЗСУ звільнили від окупаційних військ, постійно обстрілюються ворогом. Зважаючи на те, що позиції росіян знаходяться не так далеко від Херсона, не можна виключати, що обласний центр, як і інші населені пункти, що докуповуються, Херсонщини. Тому ЗСУ готують до можливого обстрілу. Як передає "Коментарі", про це в ефірі телемарафону розповіла голова об'єднаного координаційного прес-центру Сил охорони та оборони півдня України Наталія Гуменюк.

Окупанти готують масовані удари по правому берегу Херсонщини: у ЗСУ розкрили подробиці

ЗСУ. Фото з відкритих джерел

Керівник прес-центру уточнила, що зміцнення російських сил на лівому березі розташовані досить близько до тих територій, з яких вони відступили правому березі.

Також речниця додала, що повертатися на деокуповані території Херсонської області поки не рекомендується.

Читайте також на порталі "Коментарі" — загроза повторного вторгнення з Білорусі: чому вона наростає — чи може спалахнути протест у країні.

Також видання "Коментарі" повідомляло – під час звернення президент України Володимир Зеленський серед іншого заявив про звільнення 41 населеного пункту на півдні України, а також прокоментував новий пакет військової допомоги від США у розмірі 400 мільйонів доларів. У свою чергу міністр оборони України Олексій Резніков заявив, що РФ потрібно не менше семи днів, щоб вивести свої війська з Херсона. А зима, на думку глави МО, дозволить Києву та Москві накопичити ресурси для подальших бойових дій. Як протистояння всіх фронтах може розвиватися далі? Чого очікувати в найближчому майбутньому? Журналісти "Коментарів" із цими питаннями звернулися до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини