Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупант визнав, що Путіну начхати на проблеми армії (аудіоперехоплення)
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупант визнав, що Путіну начхати на проблеми армії (аудіоперехоплення)

Росіянин просить свою дружину не скаржитися на те, за яких умов він перебуває на фронті

26 грудня 2022, 10:00
Поділіться публікацією:

Російських військових, які опинилися на війні в Україні, залякує найвище військове командування, а скаржитися особисто президенту Росії Путіну немає жодного сенсу, бо тому начхати на те, що відбувається в його армії та на ставлення до звичайних солдатів. Таку думку озвучив російський військовий під час телефонної розмови зі своєю дружиною. Як передає видання "Коментарі", розмову перехопили фахівці ГУР МО України.

Окупант визнав, що Путіну начхати на проблеми армії (аудіоперехоплення)

Російські військові. Фото: з відкритих джерел

Загарбники просить дружину не робити жодних кроків і не скаржитися на те, що відбувається в армії президенту РФ, адже ті, хто скаржаться потім, просто "зникають".                                                               

З розмови зрозуміло, що російська армія має велику кількість втрат, дуже багато поранених на війні в Україні. Лікарні переповнені не лише у тимчасово окупованих Донецьку, Луганську та прикордонних містах РФ, а й навіть у Санкт-Петербурзі та інших великих містах.

Чоловік заявив, що йому не видали зимовий одяг. Однак він не вважає, що випрошувати зимовий одяг немає сенсу, бо в тому, що видають його товаришам по службі неможливо ходити.

"А що ти там зібралася Путіну писати? Путіну, на мою думку, взагалі по х*ю. Ти йому напишеш, воно не дійде... У нас хто скаржиться, всіх х*й знає куди відвозять", — визнав росіянин.

Читайте також на порталі "Коментарі" — ракет 70 полетить: в Офісі президента розповіли, як росіяни готуються до нових ударів по Україні.

Також видання "Коментарі" повідомляло – нічний приліт на аеродромі ВКСРФ в Енгельсі – є загиблі та поранені.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/DIUkraine/1795
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини