Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупант розповів, як командири РФ тремтять від обстрілів ЗСУ (аудіоперехоплення)
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупант розповів, як командири РФ тремтять від обстрілів ЗСУ (аудіоперехоплення)

У той же час добровольці РФ здають позиції та біжать додому

27 грудня 2022, 10:00
Поділіться публікацією:

Російський військовий розповів, що військове командування, яке зараз на фронті, просто виявилося боягузами. Бачачи це, солдати біжать із позицій десятками, зростає кількість дезертирів. Російські командири панічно бояться обстрілів ЗСУ, тому сидять у укриттях і навіть у туалет не виходять. Як передає видання "Коментарі", новий аудіоперехоплення в мережі опублікувало Головне управління розвідки Міноборони України.

Окупант розповів, як командири РФ тремтять від обстрілів ЗСУ (аудіоперехоплення)

Російські військові. Фото: з відкритих джерел

"У нас так начальник штабу робить: ну, комбат, там — ідіот, і вся прикрутка їх підаратична. Вони в пляшки сс*т і солдатам дають, щоб викидали. Самі навіть не виходять. Бояться, бо обстріли храчать" — все, вони сидять, щури", — бідкається окупант.

Крім того, росіянин зазначив, що серед окупантів дедалі активніше поширюються чутки, що підрозділи відступатимуть спочатку до Луганська, а потім відходитимуть до Росії. Але сам окупант каже, що він не вірить у таке, хоч і серед його товаришів по службі з кожним днем все більше дезертирів.

"Ми вночі ще 20 наших втікачів упіймали. Ну, як упіймали: вони чисто дорогою йшли. Ми їх не стали ні стріляти, нічого. Просто поклали, а сьогодні розгляд було, до штабу їх повели. Вони, як виявилося, здали позиції, ну , і збувалися. Добровольці всі. Зараз їхній військовий трибунал, коротше, чекає", — зазначив окупант.

Також окупант обурився тим. Що українським військовим вдалося захопити російський танк, і тепер вони з нього ведуть вогонь за позиціями росіян.

Читайте також на порталі "Коментарі" – у Міноборони України розповіли, яке завдання окупантам поставив Кремль до кінця року.

Також видання "Коментарі" повідомляло – в Інституті вивчення війни розповіли – повторні вибухи в Енгельсі шокували росіян – дісталося не лише Шойгу, а й Путіну.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/DIUkraine/1797
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

gebbb

27 грудня 2022, 10:58

Найди себе снегурочку на ночь (без шлюх и разводил), здесь девушки ищут только сeкcа, многие готовы на эксперименты.------- https://min.lc/sisy


Новини