Головна Новини Суспільство Війна з Росією ОК "Південь": росіяни створюють у Херсонській області непридатні для життя умови
commentss НОВИНИ Всі новини

ОК "Південь": росіяни створюють у Херсонській області непридатні для життя умови

Загарбники намагаються посіяти паніку серед місцевого населення, розповсюджуючи фейки про удари ЗСУ

31 жовтня 2022, 08:02 comments1031
Поділіться публікацією:

Російські загарбники на тимчасово окупованих територіях на Херсонщині створюють непридатні для проживання місцевого цивільного населення умови. Про це повідомляє видання "Коментарі", з посиланням на Оперативне командування "Південь" у Facebook.

ОК "Південь": росіяни створюють у Херсонській області непридатні для життя умови

Російські війська. Фото: Getty Images

У повідомленні йдеться, що російські окупанти позбавляють людей повсякденної можливості користуватися електрикою, водою, немає доступу до Інтернету. Також росіяни лякають ракетними ударами з боку ЗСУ, агітуючи за термінову евакуацію.

Самі ж росіяни насамперед вивозять медустанови з персоналом та оперативні служби. Від місцевих підприємців вони вимагають терміново продати продовольчі товари, закривають магазини та ринки.                                          

"Водночас підрозділи окупаційних військ розпочали підготовку до відведення артилерійського озброєння з правобережної частини Херсонської області, з подальшим можливим перекиданням на інші напрямки", — додали в ОК "Південь".

Читайте також на порталі "Коментарі" — Росія звинуватила британський спецназ у підриві "Північних потоків" та навчанні тих, хто організував 29 жовтня атаки безпілотників на Чорноморський флот РФ у Севастополі. У Міноборони Великобританії назвали ці заяви РФ брехнею "епічного масштабу". Що відбувається та чому? Портал "Коментарі" із цим питанням звернувся до експертів.                    

Також видання "Коментарі" повідомляло – в Інституті вивчення війни розповіли, чому російський президент Володимир Путін чекає на зиму – які важливі рішення може ухвалити по Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини