Головна Новини Суспільство Війна з Росією Охоронець Зеленського засвітив екзотичну та дорогу зброю Laugo Arms Alien
commentss НОВИНИ Всі новини

Охоронець Зеленського засвітив екзотичну та дорогу зброю Laugo Arms Alien

Президентський охоронець «засвітив» зброю за 5000 доларів. Laugo Arms Alien - це екзотичний пістолет з надзвичайною точністю, яеий натхнений серією фільмів "Чужий".

13 липня 2023, 09:10 comments1306
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:








Військові експерти та аналітики помітили, що під час візиту президента України Володимира Зеленського на острів Зміїний один з його охоронців мав дуже екзотичну та дорогу зброю — Laugo Arms Alien. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на ресурс The War Zone.

Охоронець Зеленського засвітив екзотичну та дорогу зброю Laugo Arms Alien

Охоронець Зеленського показав екзотичну зброю Laugo Arms Alien

Володимир Зеленський на 500 день війни з Росією здійснив візит на острів Зміїний. Разом з президентом на звільнений острів прибули керівник Офісу президента Андрій Єрмак, очільник ГУР Кирило Буданов та охоронці. Саме в одного з них виявилась екзотична зброя натхнена серією фільмів про інопланетного монстра "Чужий".

Laugo Arms має спеціальні пристосування, завдяки яким дульна частина ствола не підскакує вгору при пострілі. Крім того, приціл пістолета не рухається під час стрільби, що допомагає при націлюванні, особливо при великій кількості пострілів за короткий час. Також пістолет має меншу віддачу при стрільбі у порівнянні з іншими аналоги.

Такі характеристики роблять цю зброю надзвичайно точною та дорогою. Ціна одного пістолета Laugo Arms Alien сягає щонайменше 5000 доларів (184 тис. грн). Подібний до нього Glock коштує до 2000 доларів. Пістолет важить понад кілограм, що значно більше ніж сучасне покоління Glock 17, вага яких близько 650 грамів.

Концепція пістолета з’явилась на початку 2000-х років, однак конструктор Ян Лучанськи почав активно працювати над ним лише у 2010-х. Публічний дебют Laugo Arms Alien відбувся на виставці в Німеччині у 2019 році, а згодом був показаний у Сполучених Штатах.

Офіційно ця зброя не використовується жодною військовою компанією чи правоохоронними органами. Однак вперше "засвітилась" в українських охоронців.

"Принаймні одна особа, якій доручено охороняти Зеленського, Буданова та інших українських посадовців під час нещодавньої поїздки на острів Зміїний, схоже, була озброєна одним із пістолетів найвищого класу, доступних сьогодні на комерційному ринку", — пише The War Zone.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Україна захопила небезпечну зброю у Росії, тепер вона використана проти окупантів.

Також "Коментарі" писали про росіян, які натрапили на власну засідку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини