Головна Новини Суспільство Війна з Росією Офіс президента відреагував на те, що ЗСУ готуються «бити по Херсону»
commentss НОВИНИ Всі новини

Офіс президента відреагував на те, що ЗСУ готуються «бити по Херсону»

Андрій Єрмак прокоментував розсилку СМС від окупантів про "евакуацію" та "удару" ЗСУ по Херсону

19 жовтня 2022, 14:25 comments1602
Поділіться публікацією:

Російські загарбники, розсилаючи СМС-повідомлення про "обстріли" та "підготовку Києвом масованого ракетного удару по греблі Каховської ГЕС", мають лише одну мету – залякати жителів Херсонської області. Як передає видання "Коментарі", про це у себе в Телеграм написав глава Офісу президента Андрій Єрмак.

Офіс президента відреагував на те, що ЗСУ готуються «бити по Херсону»

"Росіяни намагаються залякати херсонців фейковими розсилками про обстріл міста нашої армії, а також влаштовують пропагандистську показуху з "евакуацією", — зазначив Андрій Єрмак.

За його словами, росіяни, як завжди, використовують досить примітивну практику у війні проти України.

Глава Офісу президента наголосив, українські захисники ніколи не обстрілювали свої міста та села, і не займаються подібним зараз. Це роблять росіяни, які воюють на чужій землі. Росіяни діють як справжнісінькі терористи. Вони навіть на своїй території в Росії спрямовують літаки на житлові будинки.

Як повідомлялося, окупанти Херсона розпочали масове розсилання повідомлень місцевим жителям із закликом залишити місто. також такі повідомлення почали надходити мешканцям тимчасово окупованого Донецька .

Читайте також на порталі "Коментарі" — гауляйтери Херсонщини – Стремоусов та Сальдо – фактично одночасно заявили про підготовку наступу ЗСУ та закликали мешканців окупованих територій евакуюватися на лівий берег Дніпра. Командувач ЗС РФ у "зоні спеціальної військової операції" (у війні проти України) Сергій Суровікін також визнав, що для армії агресора на Херсонському напрямку склалася непроста ситуація. Про що говорять такі заяви? Журналісти "Коментарів" із цим питанням звернулися до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

4444

19 жовтня 2022, 17:01

СЕКС Знакомства нeподалекy, без oбязатeльств и дeнeг (здесь много девyшек для сeксa на pазок): бесплатно, анонимно, просто попробуй и тебе понравиться ------- https://paply.org/naraz

Ермаков

19 жовтня 2022, 13:54

По прогнозу ИКД возможны значимые изменения через 20 дней во власти в России и власть в России не сможет управлять страной.


Новини