Головна Новини Суспільство Війна з Росією Офіцер ЗСУ: Кожен має докласти максимум зусиль, щоби в усіх містах були синьо-жовті прапори
commentss НОВИНИ Всі новини

Офіцер ЗСУ: Кожен має докласти максимум зусиль, щоби в усіх містах були синьо-жовті прапори

З нагоди Дня прапора у Третій штурмовій звернулися до українців

23 серпня 2024, 22:51
Поділіться публікацією:

У День прапора України заступник командира Третьої штурмової бригади, майор ЗСУ Максим Жорін наголосив, що український стяг вартує дуже дорого, оскільки за нього проливали і продовжують проливати кров покоління українців.  

Офіцер ЗСУ: Кожен має докласти максимум зусиль, щоби в усіх містах були синьо-жовті прапори

Україна відзначає День прапора. Фото з відкритих джерел

"Український прапор вартує дуже дорого. Цілі покоління проливали і продовжують проливати за нього кров. Ми, як ніхто, маємо розуміти його справжню цінність", — наголосив Максим Жорін.

Офіцер ЗСУ закликав співвітчизників долучатися до боротьби з російськими загарбниками.

"Якщо ми справді хочемо бачити синьо-жовті стяги в українських містах — кожен українець має докласти до цього максимум зусиль", — наголосив він.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що головна причина успіхів РФ на Покровському напрямку — виснаження і брак бійців у ЗСУ. Про це виданню The Economist розповіли українські військові. За їхніми словами, є й інші причини успіхів росіян — перевага РФ у снарядах, російська тактика невеликих піхотних атак, КАБи, нові типи радіоелектронної боротьби, що застосовуються Росією, та "ідіотські" накази командування. Полковник Павло Федосенко розповів виданню, що першочергова причина – це все ж таки брак людей, які "не зроблені зі сталі".

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що ЗСУ сповільнили наступальні дії у Курській області, на цьому напрямку настала стратегічна стабільність, заявив офіцер ЗСУ Микола Мельник. "На Курському напрямку настав час стратегічної стабільності. На рівні бригад йдуть бої за окремі населені пункти, але українці все ж бережуть сили та не повторюють практики цікавих, але безглуздих штурмів в стилі великого контрнаступу", — наголосив Микола Мельник.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини