Головна Новини Суспільство Війна з Росією Офіцер ЗСУ: На Курському напрямку настала стратегічна стабільність
commentss НОВИНИ Всі новини

Офіцер ЗСУ: На Курському напрямку настала стратегічна стабільність

Українська армія продовжує розширювати контрольовані території на Курщині

23 серпня 2024, 00:15
Поділіться публікацією:

ЗСУ сповільнили наступальні дії у Курській області, на цьому напрямку настала стратегічна стабільність, заявив офіцер ЗСУ Микола Мельник.

Офіцер ЗСУ: На Курському напрямку настала стратегічна стабільність

ЗСУ продовжують наступати на Курськ. Фото з відкритих джерел

"На Курському напрямку настав час стратегічної стабільності. На рівні бригад йдуть бої за окремі населені пункти, але українці все ж бережуть сили та не повторюють практики цікавих, але безглуздих штурмів в стилі великого контрнаступу", — наголосив Микола Мельник.

За словами офіцера ЗСУ, Тьоткінський район продовжує бути відрізаним від великої землі і росіяни поки не придумали, що з цим робити. У свою чергу, відзначив він, українці розуміють, що головне — не дати навести пантони через річку Сейм, щоби змусити ворога втікати.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що наступ ЗСУ на Курську область – абсолютно закономірний розвиток процесів, заявив політолог Тарас Жовтенко. "Чим довше триває війна, тим більше західні партнери розширюють рамку політичних дозволів. При цьому після надання кожного нового дозволу наші партнери завжди дивилися на реакцію Росії. І щоразу, спостерігаючи беззубу реакцію Кремля, партнери розуміли, що можна робити наступний крок", — зазначив політолог. За словами політолога, Курська операція демонструє, що Путін не спроможний захистити російську територію, не кажучи вже про підняття градусу протистояння та створення додаткових стратегічних загроз для Європи чи США.

Також портал "Коментарі" писав, що переважна більшість громадян РФ відчувають недовіру один до одного. Як показало опитування ВЦВГД, лише 24% росіян вважають, що оточуючим людям можна довіряти. Водночас 73% росіян вважають, що до оточуючих потрібно ставитися з "обережністю". Третина опитаних впевнені, що інші люди їх обдурять, якщо тільки випаде така можливість. Причому серед молоді віком 18-24 роки ця частка сягає 45%.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини