Головна Новини Суспільство Війна з Росією Офіцер армії РФ зізнався, що Росія жорстоко катує українців
commentss НОВИНИ Всі новини

Офіцер армії РФ зізнався, що Росія жорстоко катує українців

Російський солдат, який втік Російської Федерації зізнався, що військові його країни жорстоко катували українців: вибивали зуби, стріляли в голову, руки, ноги, погрожували зґвалтуванням та морили голодом.

2 лютого 2023, 13:04
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Російський офіцер Костянтин Єфремов втік з РФ та зізнався, що війська Путіна катують українських жителів, яких розстрілювали або погрожували зґвалтуванням. Це найвищий офіцер армії РФ, який прямо заявив про злочинні дії росіян. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання BBC.

Офіцер армії РФ зізнався, що Росія жорстоко катує українців

Українські військові піддаються тортурам з боку росіян. Фото з відкритих джерел

Росіянин втік з армії РФ та дав інтерв’ю для BBC. Під час розмови Костянтин Єфремов повідомляв, що він нібито неодноразово намагався звільнитись з російської армії, але звільнення він отримав тільки після того, як відмовився повертатись на війну в Україну.

"Я вирішив піти. Я пішов до свого командира і пояснив свою позицію. Він відвів мене до старшого офіцера, який назвав мене зрадником і боягузом. Один полковник обіцяв мене посадити до 10 років за дезертирство і сповістив поліцію", — говорить росіянин.

Під час розмови з для BBC росіянин розповів про тортури, які вчиняли російські військові з українцями. За його словами під час допитів один з українців зізнався, що він снайпер. На це дуже сильно відреагував російський полковник.

"Він вдарив його, стягнув з українця штани і запитав, чи одружений він, а тоді наказав, щоб хтось приніс йому швабру та додав ми перетворимо вас на дівчину і відправимо вашій дружині відео", — говорить Євремов.

Також російський солдат згадує, що українцям під час допитів вибивали зуби, морили голодом та стріляли по колінах, руках і в голову.

"Я прошу вибачення у всього українського народу за те, що прийшов до них непроханим гостем зі зброєю в руках. Слава Богу, я нікого не скривдив. Я нікого не вбивав. Слава Богу, мене не вбили", — говорить Єфремов.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, що рух опору в Криму знищив двох офіцерів Росгвардії РФ.

Також "Коментарі" писали про зброю, яка може змінити баланс сил в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини