Головна Новини Суспільство Війна з Росією Одна з країн ЄС визнала РФ країною – спонсором тероризму: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Одна з країн ЄС визнала РФ країною – спонсором тероризму: подробиці

"За" проголосували 67 парламентарів Латвії

11 серпня 2022, 13:03
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Латвія визнала Росію країною-спонсором тероризму. Про це повідомляє видання "Новий час", посилаючись на Delfi.

Одна з країн ЄС визнала РФ країною – спонсором тероризму: подробиці

Латвія

Як пише видання, сьогодні (11 серпня) Сейм Латвії визнав Росію державою-спонсором тероризму через повномасштабне вторгнення в Україну та вбивство цивільного населення.

За даними Delfi за заяву Про цілеспрямовані військові напади Росії на громадянських мешканців та громадський простір України проголосували 67 парламентаріїв Латвії.

"У документі йдеться, що насильство військових РФ, спрямоване на громадянських жителів, і здійснюване для досягнення політичних цілей є тероризмом, а сама РФ — державою, що підтримує тероризм", — пише НВ.

Зазначається, що в Сеймі Латвії також закликали інші країни ухвалити аналогічне рішення.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що зустріч Зеленського та Путіна на полях саміту G20: які є варіанти. Поки що все більше передумов до того, що зустріч президентів України та РФ може не відбутися.

Читайте також про те, що перемогти Росію до зими: наскільки це реально – чи є інші шляхи миру. Є ризик, що якщо дати Росії перепочинок на зиму, то навесні може початися новий виток наступу.

Сайт "Коментарі" інформував про те, що Арестович хоче у президенти: чому з'явилася така заява – про що вона говорить. Арестович у майбутньому може бути якимось технічним кандидатом.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що у Білорусі знайшли пояснення нічним вибухам на військовому аеродромі, який віддали РФ. Зазначимо, що досі не опубліковано жодного відео, на якому було б зафіксовано вибухи на білоруському аеродромі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: В документе говорится, что насилие военных РФ, направленное на гражданских жителей, и осуществляемое для достижения политических целей является терроризмом, а сама РФ — поддерживающим терроризм государством.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини