Головна Новини Суспільство Війна з Росією Одеський репер Джиган показав, як голосує за Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Одеський репер Джиган показав, як голосує за Путіна

Як відреагували підписники артиста в соціальних мережах

18 березня 2024, 14:00
Поділіться публікацією:

У світлі останніх подій, ім'я Дениса Устименка, більш відомого як Джиган, спливло на поверхню не через нові музичні хіти чи успішні концерти, а ц зв'язку з його політичною позицією. Співак, що здобув популярність на пострадянському просторі, опинився у центрі уваги після того, як вирішив взяти участь у виборах президента Росії, публічно висловивши свою підтримку Володимиру Путіну.

Одеський репер Джиган показав, як голосує за Путіна

Репер Джиган та його голос за Путіна: реакція України

Цей акт політичного волевиявлення відбувся далеко за межами його рідної України — у Головному консульстві Російської Федерації у Дубаї, де репер зараз проживає. Зробивши свій вибір, Джиган не лише здивував громадськість, але й спровокував серйозні дискусії в соціальних мережах.

Одеський репер Джиган показав, як голосує за Путіна - фото 2

На тлі загострення воєнних дій та майже щоденних обстрілів рідної для Джигана Одеси, його рішення підтримати керівництво агресора викликало не лише здивування, але й обурення серед української спільноти. Цей вчинок став причиною для включення артиста до санкційного списку України 6 січня 2023 року, що ставить під загрозу його подальшу кар'єру та можливість повернення на батьківщину.

Нагадаємо, що Таїсія Повалій у своїх соціальних мережах розповіла, що отримала громадянство Російської Федерації. Публікація викликала безліч питань та суперечок серед публіки.

Раніше “Коментарі” писали, що колишня українська співачка Таїсія Повалій нещодавно цинічно заявила, повідомивши, ким себе таки себе називає. Виявилося, що ця шанувальниця Путіна, яка народилася на Київщині, тепер стала пропагандисткою його злочинної політики, називає себе "російською українкою".

Також стало відомо, що незважаючи на агресію РФ, співачка Ані Лорак не тільки залишилася в Росії, а й, згідно з останніми повідомленнями російських ЗМІ, подала заяву на отримання громадянства цієї країни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини