Головна Новини Суспільство Війна з Росією Громадянка РФ: Таїсія Повалій зробила публічне визнання на тлі виборів
commentss НОВИНИ Всі новини

Громадянка РФ: Таїсія Повалій зробила публічне визнання на тлі виборів

Таїсія Повалій офіційно стала громадянкою Росії, підтверджуючи це на публіці

18 березня 2024, 13:00
Поділіться публікацією:

Відома артистка, чиє ім'я тривалий час асоціювалося з українською естрадою, нещодавно опинилася у центрі скандалу. Таїсія Повалій у своїх соціальних мережах розповіла, що отримала громадянство Російської Федерації. Публікація викликала безліч питань та суперечок серед публіки.

Громадянка РФ: Таїсія Повалій зробила публічне визнання на тлі виборів

Таїсія Повалій офіційно стала громадянкою Росії, підтверджуючи це на публіці

Повалій поділилася новиною про набуття російського громадянства на своїй сторінці в Instagram, доклавши до повідомлення фотографію з виборчої дільниці в Москві. На знімку артистка демонструє паспорт на тлі банера. Повалій висловила свої почуття з цього приводу так:

"Я проголосувала за щасливе майбутнє своєї країни Росії. Мене переповнює неймовірна гордість через те, що я є частиною великого народу".

Громадянка РФ: Таїсія Повалій зробила публічне визнання на тлі виборів - фото 2

Ці слова викликали неоднозначну реакцію у суспільстві, особливо серед українців, адже Повалій довгий час вважалася однією з найяскравіших представниць української культури. У недавньому інтерв'ю російським ЗМІ артистка назвала себе "радянсько-російською українкою", що лише посилило дискусію навколо її особистості та вибору.

Раніше “Коментарі” писали, що колишня українська співачка Таїсія Повалій нещодавно цинічно заявила, повідомивши, ким себе таки себе називає. Виявилося, що ця шанувальниця Путіна, яка народилася на Київщині, тепер стала пропагандисткою його злочинної політики, називає себе "російською українкою". Вона також зазначає, що визначає свою місію – об'єднати дві держави, бо в Україні та Росії "одна культура".

Також стало відомо, що незважаючи на агресію РФ, співачка Ані Лорак не тільки залишилася в Росії, а й, згідно з останніми повідомленнями російських ЗМІ, подала заяву на отримання громадянства цієї країни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини