Головна Новини Суспільство Війна з Росією Очільник СБУ анонсував "сюрпризи" для Росії у 2024 році
commentss НОВИНИ Всі новини

Очільник СБУ анонсував "сюрпризи" для Росії у 2024 році

Україна збирається продовжувати знищувати окупантів на власній території, а також проводити операції у Росії проти ворогів країни.

21 грудня 2023, 12:05
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Голова Служби безпеки України генерал Василь Малюк розповів, що українська розвідка має плани на 2024 рік, які полягатимуть в ударах у глиб території Росії, щоб перемістити війну ближче до стін Кремля. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання Politico.

Очільник СБУ анонсував "сюрпризи" для Росії у 2024 році

Очільник СБУ Василь Малюк. Фото з відкритих джерел

Василь Малюк обіцяє ще більше активностей на території Росії у наступному році.

"Ми не можемо розголошувати наші плани. Вони повинні залишатися шоком для ворога. Готуємо сюрпризи. Окупанти повинні розуміти, що сховатися не вийде. Ми всюди знайдемо ворога", — сказав Малюк.

Очільник СБУ не дав конкретних відповідей, однак натякнув, що більшість операцій буде зосереджена на атаках по військових засобах та центрах на окупованих територіях України, а також поза кордоном. За словами Малюка "бавовна горітиме й надалі".

"СБУ наносить прицільні точкові удари. Встромляємо ворога голкою прямо в серце. Кожна наша спецоперація переслідує певну мету і дає свій результат. Все це в комплексі ускладнює можливості Російської Федерації для ведення війни і наближає нашу перемогу", — розповів Василь Малюк та додав, що "Росія повинна готуватись до удару".

Як приклад Малюк привів те, що точковими ударами, зокрема з використанням морських дронів, Україна змогла частково витіснити російський флот, який розміщувався поблизу Криму. Крім того, джерела у спецслужбах повідомляли про ліквідацію зрадників та ворогів України на території РФ, зокрема Іллі Киви.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що українські спецслужби все краще ліквідовують ворогів у Росії. Такі дії викликають серйозні побоювання у США та інших партнерів України.

Також "Коментарі" писали, що після ліквідації Киви українська розвідка дала пораду всім зрадникам України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

21 грудня 2023, 12:13

По-юдейськи перевзулись, і тепер усі успіхи на наступний рік обіцяють. В них був цілий 2024 рік до приходу Трампа але вони так нічого не зробили. Навіть в радянські часи кожне підприємство повинно було мати цех по виробництву товарів народного споживання. Чому зараз, коли країна гине, так і не переводять економіку на виробництво для війська? Давати всім власникам колишньої совкової виробничої нерухомості завдання виробляти для війська. Не виконали, на період війни, передавати у користування тих, хто зможе організувати виробництво для війська.


Новини