Головна Новини Суспільство Війна з Росією Після ліквідації Киви українська розвідка дала пораду всім зрадникам України
commentss НОВИНИ Всі новини

Після ліквідації Киви українська розвідка дала пораду всім зрадникам України

Українська розвідка після смерті Киви звернулась з важливим повідомленням до зрадників України.

7 грудня 2023, 11:40
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Речник Головного управління розвідки (ГУР) України Андрій Юсов заявив, що усім зрадникам краще самостійно здавались українським правоохоронцям для чесного суду. За його словами знаходитись у Росії сьогодні небезпечно, як приклад Юсов вказує на смерть зрадника України Іллі Киви.

Після ліквідації Киви українська розвідка дала пораду всім зрадникам України

Речник ГУР Андрій Юсов звернувся до зрадників України. Фото з відкритих джерел

Андрій Юсов закликав усіх зрадників  повернутись в Україну та здатись. Таким чином у ГУР порадили колаборантам найбезпечніший варіант для їх життя.

"Наразі ми можемо підтвердити і констатувати факт, зауважити і звернутися до інших колаборантів і зрадників, воєнних злочинців: найбільш безпечним шляхом для вас є здача в руки українського правосуддя, тим більше коли є вже вирок", — сказав Андій Юсов.

За словами речника ГУР здача Україні стане безпечнішою ніж проживання в Росії та інших країнах. Юсов наголосив, що Україна буде гарантувати безпеку, права та регулярне харчування для зрадників, які здались самостійно.

Юсов також розповів, чому росіяни так мало показують деталей з місця ліквідації колишнього народного депутата Іллі Киви. За його словами, смерть колаборанта Киви є "особливо болючою та дошкульною" для висвітлення серед російських пропагандистів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Ілля Кива був убитий у Росії. Українська розвідка підтвердила спецоперацію з ліквідації колишнього народного депутата, який після повномасштабного вторгнення втік до Росії.

Також "Коментарі" писали про реєстр зрадників. У ньому підрахували кількість нардепів поточного скликання Верховної Ради, що, ймовірно, є зрадниками України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини