Головна Новини Суспільство Війна з Росією Очільник Пентагону розповів, що означатиме падіння Бахмута у війні
commentss НОВИНИ Всі новини

Очільник Пентагону розповів, що означатиме падіння Бахмута у війні

Ллойд Остін не став прогнозувати, чи впаде українська оборона Бахмута або коли саме це може статися

6 березня 2023, 17:12 comments1216
Поділіться публікацією:

Американський міністр оборони Ллойд Остін вважає, що Бахмут на Донбасі має більш символічне, аніж оперативне значення, відтак його падіння не обов’язково означатиме, що Росія змінила хід бойових дій у війні. Про це повідомляє Reuters.

Очільник Пентагону розповів, що означатиме падіння Бахмута у війні

Ллойд Остін (фото з відкритих джерел)

"Я думаю, що місто має більше символічну цінність, ніж стратегічну чи оперативну", — сказав Остін журналістам під час візиту в Йорданію.

"Падіння Бахмута не обов'язково означатиме, що росіяни змінили хід цих боїв", — наголосив  Остін.

Окрім цього він додав, що не буде прогнозувати, чи може Бахмут впасти та коли. Остін сказав, що, якщо ЗСУ вирішать перебазуватись на захід від Бахмута, він не розцінить це як стратегічну невдачу.

Нагадаємо, що "Коментаір" писали про те, що Зеленський зібрав Ставку щодо Бахмута. Президент України Володимир Зеленський 6 березня провів чергове засідання Ставки Верховного Головнокомандувача. Військові виступили за продовження оборони Бахмута. На засіданні командувачі оперативно-стратегічних угруповань військ доповіли про ситуацію на основних напрямках фронту.

Також "Коментарі" інформували про те, що Резніков сказав, куди підуть зекономлені 100 млрд на зарплатах для військових. Під час інтерв’ю Олексій Резніков повідомив, що запит здійснити новий порядок нарахування зарплат просили українські військові. Резніков також вказав, що українській армії вдалось таким чином отримати 100 млрд гривень. За словами очільника Міністерства оборони Україні потрібно воювати та платити гроші пораненим і сім’ям загиблих. Міністр вказав, що наразі Збройні сили України стали найбільшим роботодавцем в країні. Окрім економії, Резніков заявив, що ЗСУ збільшили зарплати для військових на 30%. Наприклад солдат стрілець отримував 13 тис. грн, а тепер має 20 тис. грн.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини