Головна Новини Суспільство Війна з Росією Резніков сказав, куди підуть зекономлені 100 млрд на зарплатах для військових
commentss НОВИНИ Всі новини

Резніков сказав, куди підуть зекономлені 100 млрд на зарплатах для військових

Очільник Міністерства оборони відповів скільки вдалось "заощадити" на зарплатах військових і куди підуть ці кошти.

6 березня 2023, 16:41 comments2974
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Міністр оборони України Олексій Резніков повідомив, що урізання зарплат військовим допомогло зекономити 100 млрд гривень. Український міністр розповів, куди підуть ці гроші. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інтерв’ю Резнікова LIGA.net.

Резніков сказав, куди підуть зекономлені 100 млрд на зарплатах для військових

Очільник Міноборони Олексій Резніков. Фото з відкритих джерел

Під час інтерв’ю Олексій Резніков повідомив, що запит здійснити новий порядок нарахування зарплат просили українські військові.

"Ми отримували сигнали від солдатів про те, що хлопці, які реально ризикують, отримують 100 тис. грн. А сили забезпечення, які не ризикують так своїм життям теж отримують 100 тис.", — розповідає міністр оборони України.

Резніков також вказав, що українській армії вдалось таким чином отримати 100 млрд гривень. За словами очільника Міністерства оборони Україні потрібно воювати та платити гроші пораненим і сім’ям загиблих.

"Оте "заощадження" – це ресурс, який дозволяє нам забезпечити живу тканину сектору безпеки", — заявив Олексій Резніков.

Міністр вказав, що наразі Збройні сили України стали найбільшим роботодавцем в країні. Окрім економії, Резніков заявив, що ЗСУ збільшили зарплати для військових на 30%. Наприклад солдат стрілець отримував 13 тис. грн, а тепер має 20 тис. грн.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Верховній Раді України зареєстрували новий законопроєкт, який має відновити додаткові виплати у 30 тис. грн військовослужбовцям незалежно від їхнього місцеперебування.

Також "Коментарі" писали, що Росія боїться купувати ракети в Ірану, адже в такому разі Україна може отримати потужну зброю від США.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини