Головна Новини Суспільство Війна з Росією Очільник Пентагону попередив солдатів у Польщі: опинитеся на лінії фронту
commentss НОВИНИ Всі новини

Очільник Пентагону попередив солдатів у Польщі: опинитеся на лінії фронту

Генерал США Ллойд Остін пояснив американським солдатам, чому перемога Росії у війні з Україною є небезпечною для всього світу.

22 листопада 2023, 14:33 comments1514
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Міністр оборони США Ллойд Остін під час зустрічі з американськими солдатами в Польщі та заявив, що вони можуть опинитися на лінії фронту, якщо Росія захопить Україну. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на "Голос Америки".

Очільник Пентагону попередив солдатів у Польщі: опинитеся на лінії фронту

Генерал США Ллойд Остін та американські військові. Фото з відкритих джерел

Очільник Пентагону Ллойд Остін під час візиту на одну з військових баз у Польщі попередив американських солдатів, що агресія Росії може розширитись і на інші країни. Таким чином солдати США повинні будуть долучитись до війни. Американський генерал пояснив, що цього можна уникнути, якщо Україна за допомогою США та інших союзників зупинить російські війська.

"Путін не зупиниться, якщо захопить Україну. Після цього він піде на країни Балтії, а потім ви і ваші товариші опинитеся на лінії фронту борючись із Путіним, якого ми мали зупинити або Україна могла зупинити раніше", — сказав Остін.

Остін попередив, що захоплення України, може надихнути інших диктаторів, зокрема лідера Китаю Сі Цзіньпіна розпочати нові війни.

У Польщі Ллойд Остін зустрівся з міністром оборони Маріушем Блащаком, де обговорили стратегічні питання співпраці та війну в Україні. Чиновники наголосили, що назва військової бази, де відбулась зустріч не буде розголошена, адже вона має ключове значення для поставок західного озброєння для України.

Раніше портал "Коментар" повідомляв, що міністр оборони США Ллойд Остін здійснив несподіваний візит до України та розповів про новий пакет військової допомоги, який допоможе ЗСУ воювати взимку проти армії РФ.

Також "Коментарі" писали, що Україна надіслала запит до США на військову допомогу. Це найнеобхідніше озброєння, яке знадобиться у зимовий період під час масових ракетних атак росіян по енергетичній інфраструктурі України. Крім того, воно допоможе Україні захистити заводи з виробництва власної зброї.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

SS

22 листопада 2023, 14:53

Хорошо обезьяне в случае ядерной войны вернется к себе домой, на пальму, а мы разгребать будем.


Новини