Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чи готові українські сили до бойових дій взимку: очільник Пентагону пояснив ситуацію
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи готові українські сили до бойових дій взимку: очільник Пентагону пояснив ситуацію

Міністр оборони США Ллойд Остін розповів про новий пакет військової допомоги, який допоможе Україні воювати взимку.

21 листопада 2023, 12:20
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Міністр оборони США Ллойд Остін здійснив візит до Києва, та розповів чи готові українські сили продовжувати активні бойові дії проти російських окупантів у зимовий період. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання Інтерфакс-Україна.

Чи готові українські сили до бойових дій взимку: очільник Пентагону пояснив ситуацію

Очільник Пентагону Ллойд Остін. Фото з відкритих джерел

Очільник Пентагону Ллойд Остін під час брифінгу в Києві вказав, що українці добре себе проявили та готові до військових дій у морозну погоду.

"Я думаю, вони готові до бойових дій узимку, і, звісно, вони виконали велику роботу минулого року", — повідомив Остін.

Міністр оборони США розповів, що озвучений раніше новий пакет військової допомоги від Сполучених Штатів містить зимове спорядження, яке необхідне для ЗСУ у цей період війни.

"У них є всі засоби, які їм будуть потрібні, щоб домогтися успіху в боях взимку", — сказав Остін та додав, що підтримує рішення Зеленського продовжувати тиснути на російських окупантів впродовж зимового періоду.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що генерал-полковник Олександр Сирський розповів про ситуацію на сході України та напрямки, де Росія продовжує активний наступ. За словами українського генерала росіяни на Лиманському напрямку стягують резерви та перегруповуються, тоді як на Бахмутському тривають важкі бої.

Також "Коментарі" писали про колишнього директора ЦРУ Девіда Петреуса, який пояснив від чого залежатиме закінчення війни в Україні. За словами американського генерала Україна зможе перемогти Росію у випадку, коли партнери нададуть усю необхідну зброю зі списку головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини