Головна Новини Суспільство Війна з Росією Колишній директор ЦРУ пояснив від чого залежатиме закінчення війни в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Колишній директор ЦРУ пояснив від чого залежатиме закінчення війни в Україні

Девід Петреус вважає, що Україна може закінчити війну, якщо союзники нададуть усю необхідну зброю зі списку Залужного.

20 листопада 2023, 11:00
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Колишній директор ЦРУ Девід Петреус заявив, що Сполучені Штати правильно відреагували на російське вторгнення в Україні, однак могли деякі рішення приймати швидше. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на виступ генерала Девіда Петреуса на заході AtlanticCouncil.

Колишній директор ЦРУ пояснив від чого залежатиме закінчення війни в Україні

Генерал США Девід Петреус. Фото з відкритих джерел

Колишній директор ЦРУ Девід Петреус розповів, що не збирається давати прогноз, як закінчиться війна в Україні, однак вказав, від чого залежатиме позитивне вирішення цього військового конфлікту для України.

Девід Петреус наголосив, що закінчення війни в Україні буде залежати від того, чи отримає головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний зброю, яку просив в українських союзників.

Разом з тим, Петреус вказав, що реакція США була "дуже істотна" на російське вторгнення, значно більшою, ніж очікував Путін. За словами колишнього директора ЦРУ це стало уроком для західного світу, який, ймовірно, дав Путіну ідеї, що США не будуть відповідати на військову агресію РФ.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент США Джо Байден зробив порівняння між ХАМАС та президентом Росії Володимиром Путіним. За словами Байдена обидва хочуть знищити сусідні країни та скористатись безладом у світі у разі розширення військових дій у регіоні.

Також "Коментарі" писали про Сполучені Штати, які почали полювання на тіньовий флот Росії. Три кораблі, які перевозять російську нафту вище встановлених максимальних цін, потрапив під санкції США. Очікується, що в майбутньому цей список поповниться новими кораблями, які створюють обхідні шляхи для уникнення санкцій Росії після її повномасштабного вторгнення в Україну.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини