Головна Новини Суспільство Війна з Росією Очікують на удар: британська розвідка розповіла, як росіяни намагаються захистити Кримський міст
commentss НОВИНИ Всі новини

Очікують на удар: британська розвідка розповіла, як росіяни намагаються захистити Кримський міст

Розвідка Британії аналізує нові засоби захисту Кримського мосту

8 червня 2024, 14:40 comments1901
Поділіться публікацією:

Російські окупанти намагаються захистити Кримський міст і стягнули до нього вісім баржів. Про це свідчать супутникові знімки. Як передає портал "Коментарі", про це йдеться в оновленому звіті Міністерства оборони Британії у Twitter (X).

Очікують на удар: британська розвідка розповіла, як росіяни намагаються захистити Кримський міст

Кримський міст. Фото: з відкритих джерел

В оборонному відомстві проаналізували супутникові зображення та ідентифікували появу восьми барж на південній стороні Кримського мосту. Установка барж розпочалася 10 травня та завершилася 22 травня.

"Ці баржі були розміщені російськими силами у спробі захистити міст та судноплавний канал, скоротивши зону доступу для українських морських безпілотників", – йдеться у огляді.

Зазначається, що попередні конструкції були пошкоджені штормами, що зменшило їх ефективність.

Зазначимо, раніше Telegram-канал партизанського руху "Атеш" повідомляв, що російські війська вишукують способи сховати свою ППО від ударів українських сил.                                                                                                           

"Окупаційна влада намагається заховати кошти ППО від очей кримчан. Для цього почали будувати дорожні захисні екрани на автомобільних дорогах півострова", — йдеться у повідомленні.

Партизани вважають, що причиною цього стали успішні удари Сил оборони України, що спричинило знищення коштів ППО.

Читайте також на порталі "Коментарі" — видання "Bild", посилаючись на низку експертів та військових аналітиків, пише, що є багато факторів, які свідчать про те, що ЗСУ, швидше за все, готуються до того, щоб завдати нового удару по Кримському мосту.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини