Головна Новини Суспільство Війна з Росією Обмін військовополоненими: у Буданова заявили, що знають, чим зацікавити Кремль
commentss НОВИНИ Всі новини

Обмін військовополоненими: у Буданова заявили, що знають, чим зацікавити Кремль

У ГУР наголосили, що Україна готова до креативних рішень для повернення полонених

6 січня 2024, 16:40 comments1251
Поділіться публікацією:

Україна готова до креативних рішень щодо повернення полонених. Серед російських полонених є ті, у поверненні яких зацікавлене керівництво РФ. Як повідомляє портал "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповів представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов.

Обмін військовополоненими: у Буданова заявили, що знають, чим зацікавити Кремль

Андрій Юсов. Фото: з відкритих джерел

"Головне для України – забезпечити результат. І для цього, у тому числі, залучаються посередники. Цього разу Україна вдячна Об'єднаним Арабським Еміратам. Але цей перелік дуже широкий, ми готові його максимально розширювати та збільшувати. Інструменти можуть бути різні, ми готові до найкреативнішим рішенням", — прокоментував Юсов.

За його словами, процес обміну полоненими завжди буде вдалим, якщо є інтерес двох сторін. Як відомо, Росія гальмує цей процес і не поспішає повертати полонених. Однак, за словами представників ГУР Міноборони, так звані вибори в Росії чинять тиск на цей процес обміну.

Андрія Юсова попросили відповісти на запитання, чи є особи, в обмін яких Росія зацікавлена. Представник ГУР відповів на це ствердно.

"Є. І кількість таких осіб збільшується. Звичайно, обмінний процес, а особливо переговорний процес — це надзвичайно тонка річ, закрита і непублічна. У більшості випадків коментування її недоречне і може нашкодити... Так, серед російських полонених є особи, які дуже цікавлять, якщо не російське суспільство, то російське військово-політичне керівництво", — додав Юсов.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Україна провела рекордний обмін військовополоненими: невдовзі можуть бути ще позитивні новини.

Також видання "Коментарі" повідомляло – чому у РФ виник інтерес в обміні полоненими: у США назвали причину.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини