Головна Новини Суспільство Війна з Росією Новий рекорд: ЗСУ знищили 4 вертольоти Росії за 18 хвилин
commentss НОВИНИ Всі новини

Новий рекорд: ЗСУ знищили 4 вертольоти Росії за 18 хвилин

Не виключено, що також вдалося підбити ще 2 вертольоти, якими теж вівся вогонь.

12 жовтня 2022, 14:00 comments1272
Поділіться публікацією:

Вранці 12 жовтня підрозділи Повітряних сил за 18 хвилин знищили щонайменше 4 ударні вертольоти російських загарбників. Як повідомляє видання "Коментарі", про це повідомляє прес-служба Повітряних сил.

Новий рекорд: ЗСУ знищили 4 вертольоти Росії за 18 хвилин

Ка-52. Фото: з відкритих джерел

"З 8:40 до 8:58 12 жовтня на півдні України зенітними ракетними підрозділами ЗС знищено не менше чотирьох ударних вертольотів противника (імовірно Ка-52), які здійснювали вогневу підтримку наземних окупаційних військ на південному напрямку", — йдеться у повідомленні.

За попередньою інформацією, один російський гелікоптер впав на звільненій від росіян території, решта – за лінією фронту.

При цьому українські захисники зазначають, що вогонь було відкрито ще двома вертольотами, тому не можна виключати, що вдалося "приземлити" та інші цілі противника.

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент Володимир Зеленський заявив, що очікує від засідання міністрів оборони країн НАТО та партнерів у форматі "Рамштайн", яке відбудеться сьогодні, 12 жовтня, прогресу щодо надання Україні засобів протиповітряної та протиракетної оборони. Чи виправдаються очікування? Чи реальні проривні рішення у рамках "Рамштайн-6"? Журналісти "Коментарів" із цими питаннями звернулися до експертів.                                                                                                                                                                                   

Також видання "Коментарі" повідомляло – після масованого ракетного обстрілу українських міст у НАТО зробили важливу заяву – Україні допоможуть закрити небо. Тепер цей напрямок стане пріоритетом у військовій підтримці України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/kpszsu/2044
comments

Обговорення


Новини