Головна Новини Суспільство Війна з Росією Новий рекорд: ЗСУ сьогодні за півгодини знищили три ударні вертольоти Ка-52
commentss НОВИНИ Всі новини

Новий рекорд: ЗСУ сьогодні за півгодини знищили три ударні вертольоти Ка-52

Росія на війні в Україні втратила чергову партію ударних вертольотів

24 січня 2023, 09:15 comments2058
Поділіться публікацією:

З півночі вівторка, 24 січня, українські військові знищили три російські вертольоти Ка-52. Для цього українським захисникам знадобилося лише 30 хвилин. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Повітряні сили ЗСУ у Телеграм.

Новий рекорд: ЗСУ сьогодні за півгодини знищили три ударні вертольоти Ка-52

ЗСУ сьогодні за півгодини знищили три російські вертольоти Ка-52. Фото: GettyImages

"За півгодини протиповітряного бою з 00.00 до 00.30 години 24 січня 2023 року підрозділами зенітних ракетних військ Повітряних Сил Збройних Сил України на східному напрямку знищено три російські ударні вертольоти Ка-52". – йдеться у зведенні.

Зазначимо, у Генштабі ЗСУ повідомляють, що численні втрати не зупиняють окупаційні війська. Ті продовжують вести наступ, намагаюся прорвати лінію оборони ЗСУ у бік Бахмута та Авдіївки. Також ворог продовжує робити наступальні дії на Куп'янському напрямі. Українські захисники стримують та відкидають ворога.

Читайте також на порталі "Коментарі" – готується черговий "жест доброї волі": окупанти розпочали евакуацію з Луганська , командування активно вивозить свої сім'ї з тилових міст. Зазначається, що протягом 10 днів в окремих населених пунктах Луганської області відзначається зменшення кількості особового складу противника.                                                                                                      

Також видання "Коментарі" повідомляло – російській армії дуже тяжко: у Путіна поскаржилися на інтенсивність боїв в Україні. Так, голова генштабу російської армії Валерій Герасимов заявив, що інтенсивність військових дій під час війни в Україні поставила окупаційні російські війська в умови, з якими вони не стикалися в історії сучасної Росії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/kpszsu/2286
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини