Головна Новини Суспільство Війна з Росією Новий рекорд: окупанти зазнали величезних втрат у живій силі на півдні
commentss НОВИНИ Всі новини

Новий рекорд: окупанти зазнали величезних втрат у живій силі на півдні

ЗСУ продовжують посилювати тиск на півдні

19 липня 2022, 08:05 comments2883
Поділіться публікацією:

Лише за підтвердженою інформацією українські захисники минулої доби ліквідували на півдні 65 російських окупантів та багато військової техніки. Як повідомляє видання "Коментарі", про це повідомляє Оперативне командування "Південь".

Новий рекорд: окупанти зазнали величезних втрат у живій силі на півдні

Авіація. Фото: Міноборони України

Із завданням на відмінно впоралися лише два українські штурмовики. Українські пілоти відпрацювали зі скупчення живої сили противника, а також по складах з боєприпасами. Основні удари припали в районі Снігурівки.

Щоб завадити планам ЗСУ, росіяни відправили винищувач Су-35. Він вилетів із Нової Каховки та намагався в небі атакувати українську авіацію. Росіяни пустили в хід ракети "повітря-повітря". Але результат для ворога невтішний. Наші пілоти не лише впоралися з поставленим завданням, а й повернулися на базу без втрат.

"Ворожий винищувач Су-35 з району Нової Каховки намагався атакувати ракетою "повітря-повітря" наші літаки, але успіху не мало. Наші авіатори впоралися із завданням без втрат", — йдеться у повідомленні.

Загалом ракетним вогнем та артилерією ЗСУ знищили 65 окупантів, комплексний апаратний зв'язок "Редут-2УС", 11 одиниць броньованої та автомобільної техніки.

Крім того, ракетно-артилерійські підрозділи завдали точних ударів по накопиченню озброєння, ворожої техніки та складу боєприпасів у районі Райської Новокахівської громади, а також по складу боєприпасів у районі Берислава. Об'єкти було знищено. Втрати уточнюються.

Нагадаємо, українські бійці завдали ударів по російських командних пунктах у Чорнобаївці, а також розбили чотири склади боєприпасів на півдні.

Читайте також на порталі "Коментарі" — кадрове перетасовування президента Зеленського, зустріч у форматі Рамштайн, переговори України та РФ щодо розблокування морських портів: чого чекати від цього тижня, як це може вплинути на війну в країні.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Україна зуміла стабілізувати ситуацію на полі бою. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний у себе в телеграмі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини