Головна Новини Суспільство Війна з Росією Новий рекорд із втрат: розвідка Британії назвала найфатальніший місяць для Росії у війні
commentss НОВИНИ Всі новини

Новий рекорд із втрат: розвідка Британії назвала найфатальніший місяць для Росії у війні

Британські розвідники повідомляють, що Росія у вересні зазнала максимальних середньодобових втрат у війні

сьогодні, 13:05 comments1249
Поділіться публікацією:

У вересні нинішнього року країна-агресор зіштовхнулася із рекордними втратами в Україні. Середньодобові втрати російських військ, включаючи вбитих і поранених, досягли 1271 людини на день. Як повідомляє портал "Коментарі", про це йдеться в оновленому звіті Міноборони Великобританії.

Новий рекорд із втрат: розвідка Британії назвала найфатальніший місяць для Росії у війні

Втрати російських військ. Фото з відкритих джерел

За інформацією британської розвідки, цей показник перевищив попередній максимум, зафіксований у травні 2024 року, коли щоденні втрати становили 1262 особи.

З початку повномасштабної війни загальні втрати російської армії за оцінками перевищили 648 тисяч осіб.

У Британії зазначили, що зростання кількості втрат пов'язують із розширенням зони бойових дій, включаючи операції у Харківській та Курській областях, а також із підвищенням інтенсивності битв на фронті. Російські війська продовжують прагнути розтягнути сили України, використовуючи чисельну перевагу для спроб прориву оборони та досягнення тактичних успіхів.

Очікується, що навіть у зимовий період, коли умови зазвичай ускладнюють ведення бойових дій, втрати російської армії залишатимуться високими – близько 1 тисячі осіб на день.

Зимові погодні умови не призвели до зниження рівня втрат, оскільки Росія продовжує застосовувати тактику масованих атак, а не маневреної війни, яка потребує більш сприятливих умов.

Читайте також на порталі "Коментарі" — канадський OSINT-аналітик Naalsio займається підрахунком втрат військової техніки на війні в Україні. За його даними, Росія у Покровському районі втратила у п'ять разів більше військової техніки, ніж Україна.

Також видання "Коментарі" повідомляло – два місяці боїв у Курській області: підраховано втрати України та Росії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини