Головна Новини Суспільство Війна з Росією Новий наступ Росії: полковник США розповів, чому страхи можуть виявитися хибними
commentss НОВИНИ Всі новини

Новий наступ Росії: полковник США розповів, чому страхи можуть виявитися хибними

У Пентагоні зазначають, що Росія може вести велику війну ще довго, проте Україні допомагають оборонятися та відбивати свої території півсотні країн.

20 січня 2023, 10:15
Поділіться публікацією:

Справді, у ЗМІ постійно обговорюється тема можливого нового наступу російської армії на Україну, обговорюються різні напрямки, звідки може вдарити ворог, щоб прорвати фронт чи створити новий. Але попри всі ці розмови нового наступу може і не бути. Принаймні, Пентагон зараз не бачить потенціал російського війська до наступу. Як передає видання "Коментарі", про це в інтерв'ю "Радіо Свобода" заявив полковник армії США, радник Об'єднаного комітету начальників штабів США Дейв Батлер.

Новий наступ Росії: полковник США розповів, чому страхи можуть виявитися хибними

Дейв Батлер. Фото: з відкритих джерел

Полковник акцентував увагу на великих пакетах озброєнь, які отримала та продовжує отримувати Україна. Все це не тільки робить для Росії безперспективним новий наступ, а й може змінити динаміку на полі бою вже в найближчі місяці.

США уважно стежать за ситуацією і на сьогоднішній день не фіксують створення ударних угруповань, які могли б допомогти Росії усунути лінію фронту. Якщо ж говорити про настання, то його Росія почала набагато раніше, він іде і зараз. Ознак, що Москва готується ще чогось не виявлено.

У той же час Дейв Батлер не хоче недооцінювати здатність Росії вести тривалу війну, адже країна має глибинний запас у своїй армії та населенні. Але Україна протистоїть цьому не сама, їй допомагають півсотні країн та допомагають дуже активно.

Читайте також на порталі "Коментарі" — в Інституті вивчення війни розповіли, коли варто готуватися до ймовірного наступу з боку Білорусі.  

Також видання "Коментарі" повідомляло – у США лаконічно пояснили, чому відмовляються передати Україні танки Abrams.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини