Головна Новини Суспільство Війна з Росією Нова атака безпілотників на Москву: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Нова атака безпілотників на Москву: подробиці

Окупанти стверджують, що БПЛА збили на підльоті до столиці РФ

9 серпня 2023, 07:10 comments5552
Поділіться публікацією:

Вночі 9 серпня російські сили ППО нібито знищили на околицях Москви два невідомі безпілотники. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву у себе в Telegram зробив мер Москви Сергій Собянін. Також інформація з'явилася в місцевих пабліках.

Нова атака безпілотників на Москву: подробиці

Безпілотник. Фото: з відкритих джерел

"Була спроба прольоту на місто двох бойових безпілотників. Обидва збиті ППО. Один – у районі Домодєдово, другий – у районі Мінського шосе", – розповів мер столиці РФ.

Російський Telegram-канал "Shot" подав більш детальну інформацію про інцидент. Він підтвердив, що обидва безпілотники на підступах до Москви дійсно були збиті. Вони намагалися атакувати Москву одночасно з двох напрямків: з південного заходу та з півдня. Перший російські сили ППО виявили та збили в Одинцовському районі поблизу Мінського шосе, другий – у районі Домодєдово. Дрони один від одного знаходилися на відстані приблизно 55 км. За інформацією Telegram-каналу, дрони збили з різницею у 16 хвилин.

Пізніше російське пропагандистське інформагентство "ТАРС", цитуючи заяву Міноборони РФ, повідомило, що дрони не намагалися пролетіти на Москву. Їхньою метою були об'єкти в Підмосков'ї. Про які саме об'єкти йдеться – не вказується. Не вказується також чи це були українські дрони чи ні.                                    

Читайте також на порталі "Коментарі" — удари по території Росії: Валерій Залужний зробив гостру заяву, яка може не сподобатися західним союзникам.

Також видання "Коментарі" повідомляло – чи Україна має завдавати ударів по території Росії: думка українців точно не сподобається росіянам.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини