Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ніяка загроза нікуди не зникла: у ЗСУ розповіли, де ворог несе шалені втрати та продовжує наступати
commentss НОВИНИ Всі новини

Ніяка загроза нікуди не зникла: у ЗСУ розповіли, де ворог несе шалені втрати та продовжує наступати

У Третій штурмовій зробили заяву про неймовірні втрати Росії

28 червня 2024, 12:10 comments3501
Поділіться публікацією:

Співвідношення втрат Росії та ЗСУ біля Борової, що на Харківщині, де ворог проводить активні штурмові дії, складає 10:1 як пораненими, так і вбитими. Як інформує портал "Коментарі", такі цифри в інтерв'ю "Radio NV" озвучив командир підрозділу Terra у складі Третьої окремої штурмової бригади (3 ОШБр) Микола Волохов (позивний "Абдула"), інформуючи про ситуацію біля селища Борова. 

Ніяка загроза нікуди не зникла: у ЗСУ розповіли, де ворог несе шалені втрати та продовжує наступати

Наступ Росії. Фото: з відкритих джерел

Військовий зазначив, що ситуація на ділянці фронту, де оборону тримають бійці 3-ї ОШБр, напружена весь час. Ворог одночасно та чи не щодня і концентрує тут свої сили, і перевіряє на міцність оборону українських бійців.

"Ситуація напружена, ніяка загроза нікуди не зникла. Сказав би навпаки, що вона постійно зростає. Росія може собі дозволити одночасно і накопичувати, і тиснути, тиснути на різних напрямках. Мета проста: щоби реалізувати накопичений потенціал, потрібно виявити точку для застосування, тому вони постійно перевіряють. На жаль, у них вистачає для цього ресурсу. І цей ресурс постійного тиснення на фронт виглядає як взводи та роти. Дуже велика кількість росіян іде вперед і гине", — сказав Волохов.

За його словами, накопичені росіянами резерви є певним чином надмобільні. Є такими, що можуть бути оперативно застосовані, але як воно буде насправді, залежить від того, яким буде захист українців. 

"Якщо буде дана слабина, резерв буде кинутий, якщо не буде, то не буде. На цей час усе виглядає так, що слабкої точки в обороні 3-ї ОШБр вони знайти не можуть, хоча дуже сильно стараються, несуть неймовірні втрати на цьому шляху", — зазначив військовий.

Читайте також на порталі "Коментарі" — втрати російської окупаційної армії в Україні у травні суттєво зросли, враховуючи наступ на півночі Харківської області, досягнувши в середньому понад 1000 убитих та поранених. Про це пише The New York Times, з посиланням на дані розвідки США та НАТО.

Також видання "Коментарі" повідомляло - Шольц назвав втрати Росії на війні в Україні.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини