Головна Новини Суспільство Війна з Росією Німецький історик зробив похмурий прогноз щодо закінчення війни: що очікує на Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Німецький історик зробив похмурий прогноз щодо закінчення війни: що очікує на Україну

Професор історії Йорг Баберовскі говорить, що Путін не програє війну, а Україна не зможе досягти перемоги проти Росії.

9 червня 2024, 16:40 comments17443
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Німецький професор історії Йорг Баберовскі прогнозує, що Україна не зможе досягти воєнної перемоги у війні проти РФ і врешті-решт російський диктатор Володимир Путін "нарешті отримає те, що хоче". Баберовскі наполягає, що Захід ніколи не введе свої війська в Україну, а Путін поступово отримуватиме перевагу у війні.

Німецький історик зробив похмурий прогноз щодо закінчення війни: що очікує на Україну

Німецький професор історії Йорг Баберовскі. Фото з відкритих джерел

Фахівець з історії сталінізму та східноєвропейської історії в Гумбольдському університеті Берліна. Йорг Баберовскі у виданні "Der Spiegel" описав своє бачення майбутнього закінчення війни в Україні.

Баберовскі наполягає на тому, що Росія не програє війну, а Україна нездатна без вводу західних військ протистояти армії Путіна.

"Путін не програє цю війну, а Україна не в змозі досягти військової перемоги. У неї закінчуються чоловіки, і її залежність від американського та європейського виробництва зброї зростає. Західні системи озброєння мають бути замінені, відремонтовані та забезпечені боєприпасами. Сумніваюся, чи захочуть американці та європейці брати в цьому постійну участь", – говорить німецький історик.

Йорг Баберовскі вважає, що Путін не зможе завоювати усю територію України, проте він не відмовиться від військової агресії. За словами історика, Путін вичікуватиме моменту, коли Захід "втомиться від війни" і потім "отримає те, що хоче". Таким чином Баберовскі описав, як на його думку, закінчиться війна в Україні.

"Метою Путіна є анексія на півдні Запорізької та Херсонської області, а також на Сході частини Харківської, Донецької та Луганської областей. Решта має стати буферною зоною, яка відділяє Росію від НАТО. Кремль вимагатиме гарантії неприйняття України до НАТО", — говорить Баберовскі та додає, що Путін не буде окуповувати західні області України.

Баберовскі наголошує, що на варіант з революцією в Росії є "абсолютно нереальним", адже Путіна підтримує більшість населення в країні. Також професор історії заперечує, що Росія вторгнеться в інші країни, які є членами НАТО, щоб відновити СРСР. За словами Баберовскі, Захід бачить обмежені ресурси Росії, тому Путін може лише "мріяти про відродження Радянського Союзу".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що американський історик пояснив, як Україна вже могла б виграти у війні.

Також "Коментарі" писали про українського історика, який розповів, що буде з Росією після війни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

9 червня 2024, 15:52

Завдяки юдейсько-путинській кризі Росія отримала величезний поштовх до розвитку. В цей час вже більше 10 років Україна займається як не томосом секти так великим дорожнім крадівництвом чи великим епіцентро-будівництвом від юдейців. Екстремісти бандерівці не розуміються на поняттях розвитку, модернізація країни тощо. Відбудеться повільна денацифікація коли на заміну нацистам прийдуть представники третіх країн саме за ними майбутнє. Вони вже очолюють уряди як Рамасвамі у Англії або технологічні гіганти такі як Google. Не здатні до розвитку вишиватні терпіли підуть продавцями до Герег, АТБ ... ну а потім взагалі зникнуть.


Новини