Головна Новини Суспільство Війна з Росією Німецькі ЗМІ назвали єдиний спосіб для України перемогти Росію у війні
commentss НОВИНИ Всі новини

Німецькі ЗМІ назвали єдиний спосіб для України перемогти Росію у війні

Welt вважає, що для перемоги над Росією Україна має використати приклад Ізраїлю в Арабо-ізраїльській війні.

20 серпня 2023, 15:00
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Популярне німецьке видання Welt порівняло війну України з військовими діями Ізраїлю у 1947-48 роках та дійшло висновку, що українці мають лише один спосіб перемогти Росію.

Німецькі ЗМІ назвали єдиний спосіб для України перемогти Росію у війні

Українські військові. Фото з відкритих джерел

Видання Welt вказує, що Ізраїль провів масштабну мобілізацію та залучив до своєї армії близько 10% населення під час Арабо-ізраїльської війни, яку також називають Війною за незалежність Ізраїлю.

Таким чином, Welt вказує, що населення України перевищує 30 млн осіб, тому мобілізація, яка збільшить кількість українських військових до 3 млн зможе забезпечити перемогу у війні з Росією.

"Тільки у такий старий добрий спосіб та з такою чисельністю Збройних сил, Україна зможе звільнити свою територію. У війні на виснаження, як це відбувалось у більшості європейських воєн за незалежність", — пише Welt.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що американський генерал Бен Ходжес розкритикував позицію США та Німеччини. За його словами обидві країни мають понести відповідальність, якщо контрнаступ ЗСУ пройде невдало. Ходжес критикує Сполучені Штати за повільне надання винищувачів. Німеччині дісталось за повільне просування ідей щодо далекобійних ракет Taurus, які німецький уряд не відправляє Україні боячись, що ця зброя буде атакувати територію РФ.

Також "Коментарі" писали про українського військового та популярного відеоблогера Олега Жданова, який розповів, коли закінчиться війна в Україні. Однак на противагу відносно позитивним прогнозам українського військового оглядача, американські аналітики вважають, що Захід має готувати українські війська до тривалого протистояння з Росією.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

20 серпня 2023, 14:08

М'ясом! До останнього українця! Але й тут не допоможе. Краще верхівку і країну поміняти. В корумпованих вже агонія і дах їде від провалів.


Новини